Justynka 17.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 (edytowane) Nieaktualne Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 17.03.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No i już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 17.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 17.03.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Prędkość reakcji na to ogłoszenie bardzo mnie zaskoczyła , po raz kolejny przekonałam się, że FM posiada nieograniczone mozliwości Mam nadzieję, że "nasze" płyty się przydadzą , szkoda wyrzucać, a i my mamy problem z głowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 17.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a nam się baaaaaaaaardzo przydadzą, aż się wierzyć nie chce , że w dzisiejszych czasach ktoś chce coś oddać coś za darmo będziemy w kontakcie co do odbioru....mąż juz szuka jakiejś odpowiedniej fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 17.03.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Uznałam, że ta "darowizna" kiedyś w takiej czy innej formie może do nas wróci...Że jak my komuś pomożemy, to w przyszłości ktoś inny nam . Zwłaszcza, że w bliżej nieokreślonej czasoprzestrzeni również chcemy się pobudować Tak więc zazdraszczam budowy , fajnie, że płyty się przydadzą. Będę śledzić dziennik budowy, o ile założycie P.S. Z odbiorem nie ma problemu, zawsze któreś z nas jest w domu, więc zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 17.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dziennik już jest http://forum.muratordom.pl/ryzyk-fizyk-czyli-czy-to-sie-uda,t167152.htm a jak będziemy mogli się jakos odwdzięczyć to z pewnością to zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts