Gość coolibeer 17.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja z takim pytaniem bo mamy już połowę Marca i ani słychu ani widu a urlopy trzeba planować i czas wolny na imprezę... Czy Redakcja ma już jakiś wstępny termin albo uchyli rąbka tajemnicy? Imprezę po oficjalnym spotkaniu trzeba też trzeba zorganizować i wolałbym o tym wcześniej wiedzieć. No to wiemy już coś czy nie wiemy Teoretyczna lista osób chętnych na Zlot 1. coolibeer 2. daggulka 3. gawel 4. labas 5. mandingo 6. ciril + mąż 7. aniahubi 8. retro 9. melanrz - na 75%. Zależy jeszcze od terminu, oraz miejsca spotkania... 10. TINEK 11. elutek - na 75%. Zależy jeszcze od terminu oraz miejsca spotkania... 12. cieszynianka (jeśli tylko termin będzie dla mnie możliwy) 13. Petrus_es (-"-) 14.agus181- ja tez się piszę, ja też 15. elli3 +małz. chyba tez w końcu dojrzałam do forumowego zlotu.a ponieważ mój szanowny małżonek zawsze ze mną więc nas dwoje będzie. 16. aaggaa + mąż Jeszce o tym nie wiedzą ale już jadą 17. tomkwasy - poprosimy bez policji i bez karetki. Strażacy mogą być. Zwłaszcza strażak roku z Grudziądza. 18. Mymyk_KSK - obecność zależna od terminu Będzie aktualizowana w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 tez czekam jak na szpilkach .... 16 maja mam termin zajęty i choćby nie wiem co - w tym terminie nie dam rady .... no i faktycznie .... rok przeleciał jak z bicza .... jest marzec .... trzaby z afterparty kombinować ... decydować czy robimy , kto organizuje , czy tam gdzie zwykle ... 2 miesiące niby jeszcze ... ale im później tym gorzej ... może sie okazać, że terminy bedą zajete .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja dlatego napisałem że chciałbym sobie jakoś terminy ustalić bo w pracy dużo roboty i nie wiem czy będę mógł sobie pozwolić na informację odnośnie zlotu na tydzień przed czy coś w ten deseń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 17.03.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No to wiemy już coś czy nie wiemy [/b] Wiem że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No to wiemy już coś czy nie wiemy [/b] Wiem że nic nie wiem Ja też wiem że ty wiesz że ja nic nie wiem tak jak i Ty nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.03.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Przecie Redakcya tu nie zagląda to się i nie dowie, ze jakąś ruchawkę wszczynacie. Na Zdar czszeba, na Zdar!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Na Zdar czszeba, na Zdar!! a może by tak po ludzkiemu? bo nie kumam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mógłby być nawet i dzisiaj - bardzo tego potrzebuję Eluś .... może wreszcie będziemy miały okazję poznać się osobiście? bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Elka .... wariatko jedna Ty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 17.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 daggulka, na trzeźwo nie przeżyjesz tego spotkania A kto tu mówi o trzeźwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A kto tu mówi o trzeźwości labas wie co mówi ..... kurrrrde .... to może ja coś ten teges .... kilka słów ..... stęskniłam się za wszystkimi .... strrrraszliwie .... i mam ogromną potrzebę poznania tych których jeszcze poznać nie zdążyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja TINKA poznałam osobiście i bez niego to już nigdzie nie pojadę, bo się boję Jestem pewna , ze Tinek sie wybierze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ela .... spotkanie bedzie w okolicach Warszawy - tradycyjnie jak co roku zlot ... ale - Ty sie martwić nie musisz .... z Tinkiem nic Ci nie grozi ..... zawiezie , odwiezie , zaopiekuje się .... człowiek o złotym sercu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 daggulka, na trzeźwo nie przeżyjesz tego spotkania A kto tu mówi o trzeźwości No jak to kto? No Elutek przeca... Daga wie, że nie powinna hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No jak to kto? No Elutek przeca... Daga wie, że nie powinna hehehehehe z moją dewizą ..... faktycznie nie powinnam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witajcie, melduję chęć do Zlotu Byleby termin spasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witajcie, melduję chęć do Zlotu Byleby termin spasował w sumie to mi też obojętnie, bo jakby co to mam pistolet Ja mam tylko maczugę Może wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a ja nic nie mam .... grzeczna jestem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cieszka, żadnej maczugi nie widzę straszysz tylko Bo jest schowana, ale w razie mobilizacji nie zawaham się jej użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.03.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Na Zdar czszeba, na Zdar!! a może by tak po ludzkiemu? bo nie kumam .... Szwejka nie czytała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts