ponury63 31.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Więc czyśćcie - ja nie mam na to ani czasu, ani chęci.To forum dla ludzi dorosłych, z założenia odpowiedzialnych za swe czyny.. powtarzam to przy każdej tego typu sprawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a ludzie dorośli powinni zdawać sobie sprawę z mozliwości poniesienia konsekwencji tego co mówią. I ja naprawdę nie mam złych zamiarów,nie jest moim celem kogokolwiek obrażać, czy pęetnować, ale jest chęć wyjaśnienia niesnasek i uprzedzeń.Raz na jakiś czas wybucha afera (najczęściej z jakiegoś napradę błahego powodu), a potem jest chowanie głowy w piasek i brak winnych.Przydało by się trochę odpowiedzialności i krytycznego spojrzenia nie tylko na innych, lecz głównie na siebie.osobiście jestem w stanie przyjąć konstruktywną krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jest na naszym Forum, taka jedna Jędza. Jest, bo ani Ona nie zrezygnowała z niego, ani ono (Forum) rękami Redakcji, Jej z tej społeczności, nie wykluczyło. Jędza, to jędza, kłótliwe toto, zołzowate, jak się „rozkłapie”, to kłapie, a że nie pochodzi z Łodzi, to szczeka bez ograniczenia. Broni jak lwica swoich poglądów i własnego zdania – przy czym jak każda kobieta ulega nadmiernym emocjom. Ma też niezaprzeczalny dar niesienia pomocy innym i chęć poznawczą ludzi. Taka niesamowita mieszanka spowodowała, że potrafiła wokół siebie „skupić” kilkadziesiąt osób.Ba - nawet doczekała się nieoficjalnego miana Animatora Forum (po fakcie opisanym niżej). Coś tam chciała załatwić dla innych, spór z Redakcją – postanowiła odpocząć od FM, a że nie potrafi żyć bez „pogaduch” zaczęła pisać na FBD. Sporo osób, bez namawiania przez „obwinioną”, podążyło za nią. Część z nich w proteście wobec Redakcji, część bo chciało sobie dalej gaworzyć z Jędzą.Na uwagę zasługuje fakt, że na FBD pisuje sporo osób z FM, co dotychczas nikomu nie przeszkadzało. Ale jak tylko Jędza zaczęła tam pisać, to tu (na FM) zaczęło się piekło. Ponieważ sam też tam od jakiegoś czasu piszę, poczułem się urażony ,epitetami jakimi mnie tutaj (na FM) w związku z tym faktem obdarzono. Czuję ogromny niesmak, że uczyniły to osoby które, poważałem i podziwiałem. Pikanterii dodaje fakt, ze całą awanturę zaczęto właśnie tu (na FM), a nie tam – wbrew temu co poniektóre osoby sugerują. Miałem wiele krytycznych uwag w stosunku do Redakcji, natomiast w tym przypadku, w podejmowanych próbach „załagodzenia” sytuacji uważam, że jej (Redakcji) zachowanie jest co najmniej poprawne – no może za wyjątkiem „gloryfikowania” kapusia, życzliwego, czy jak tam się podpisał (a). Ps. Mimo, ze od czasu do czasu również pisuję na kilku innych forach,w tym także na FBD, gwarantuję że nie jestem schizocośtam – jak będzie taka potrzeba dołączę zaświadczenie lekarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zniesmaczony jestem również podwójna rolą, jaką odegrał w tej farsie jeden z moderatorów – podejrzewam, że bez wiedzy i zgody Redakcji. Jeśli chodzi o moderatora z FM, bądź łaskaw rozwinąć powyższą myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Na uwagę zasługuje fakt, że na FBD pisuje sporo osób z FM, co dotychczas nikomu nie przeszkadzało. i myślę,ze nikomu nadal ten fakt nie przeszkadza ( bynajmniej mnie nie przeszkadza) Ale jak tylko Jędza zaczęła tam pisać, to tu (na FM) zaczęło się piekło. jak wyżej wspomniałam, mnie to obojętne gdzie kto pisze, ale znaczące jest co pisze i to tez tylko wtedy gdy obraża bezpośrednio mnie, lub bliskie mi osoby. Ponieważ sam też tam od jakiegoś czasu piszę, poczułem się urażony ,epitetami jakimi mnie tutaj (na FM) w związku z tym faktem obdarzono. przepraszam jeśli przeoczyłam,ale ja nie dostrzegłam nic co obrażało by osoby piszące na FBDi powodem potencjalnych obelg było li tylko uczestnictwo w tamtym forum. Zniesmaczony jestem również podwójna rolą, jaką odegrał w tej farsie jeden z moderatorów – podejrzewam, że bez wiedzy i zgody Redakcji. o takiej sytuacj nie miałam pojęcia Pikanterii dodaje fakt, ze całą awanturę zaczęto właśnie tu (na FM), a nie tam – wbrew temu co poniektóre osoby sugerują. owszem,ale powodem zaistniałej sytacji była wypowiedź zamieszczona na forum BD , chodzi o wpis Jędzy (jak ją pieszczotliwie nazywasz). Czy to źle, że nikt z nas nie wywlókł tematu na tamto forum ? W komentach Małgoś toczyła się dyskusja, może nie najwyższych lotów, ale dyskusja, do czasu, az Cooliber nie wtargnął i nie podjął próby wprowadzenia swoich porządków. Miałem wiele krytycznych uwag w stosunku do Redakcji, natomiast w tym przypadku, w podejmowanych próbach „załagodzenia” sytuacji uważam, że jej (Redakcji) zachowanie jest co najmniej poprawne – no może za wyjątkiem „gloryfikowania” kapusia, życzliwego, czy jak tam się podpisał (a). Ja również, ale pisałam o tym szczerze, bez obrażania kogokolwiek i akurat w tym temacie nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę, że i ta sytuacja mogła mieć inny koniec, gdyby Jędzę stać było na jedno magiczne słowo - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 31.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" No, od wczoraj jesteś gwiazdeczką na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" No, od wczoraj jesteś gwiazdeczką na tym forum nooo i nie ma się co dziwić ... wszak mazowieckie się kłania więc coś jakby znów potwierdzała się teoria o sitwach, klikach czy stadach... dowolne wybrać a ja tam ją lubię od wczoraj....bo wcześniej jakoś nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Tak sobie czytam i zupełnie nie rozumiem żadnej ze stron. Ni w ząb. Czy ktos też tak ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ps. Mimo, ze od czasu do czasu również pisuję na kilku innych forach,w tym także na FBD, gwarantuję że nie jestem schizocośtam – jak będzie taka potrzeba dołączę zaświadczenie lekarskie. Siwy, nie schizocostam, tylko schizmatycy, od schizmy (Tobie chyba nie musze tlumaczyc co to takiego), nie od schizofrenii. Zaswiadczenie lekarskie zbedne. Przepraszam, jesli poczules sie urazony takim sformulowaniem, nie mialo byc obrazliwe, jedynie adekwatne do sytuacji i raczej zartobliwe niz cokolwiek innego. Tez jestem na kilku forach, ale chyba rozumiesz, ze tu okolicznosci "przeniesienia sie" byly dosc burzliwe, stad porownanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" No, od wczoraj jesteś gwiazdeczką na tym forum Labas, myślisz że mnie w końcu sprowokujesz? figa z makiem Wiem już jak się czuje Doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" No, od wczoraj jesteś gwiazdeczką na tym forum nooo i nie ma się co dziwić ... wszak mazowieckie się kłania więc coś jakby znów potwierdzała się teoria o sitwach, klikach czy stadach... dowolne wybrać a ja tam ją lubię od wczoraj....bo wcześniej jakoś nie znałam Nitka, daj spokój - zabawnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 31.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" No, od wczoraj jesteś gwiazdeczką na tym forum nooo i nie ma się co dziwić ... wszak mazowieckie się kłania więc coś jakby znów potwierdzała się teoria o sitwach, klikach czy stadach... dowolne wybrać a ja tam ją lubię od wczoraj....bo wcześniej jakoś nie znałam Ech, ta Warszawa. Jam z prowincji ale zrozumiałem post Barbossy o sitwie(Siwy też), poczytajcie jeszcze raz a potem wylewajcie wiadrami pomyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 31.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Rany Czuję się jakbym zapisała się na kurs "jak szybko narobić sobie wrogów, i na własne życzenie wylecieć z miejsca w którym było mi dobrze" No, od wczoraj jesteś gwiazdeczką na tym forum nooo i nie ma się co dziwić ... wszak mazowieckie się kłania więc coś jakby znów potwierdzała się teoria o sitwach, klikach czy stadach... dowolne wybrać a ja tam ją lubię od wczoraj....bo wcześniej jakoś nie znałam Nitka, daj spokój - zabawnie jest Też Cię lubię, ba, nawet uwielbiam , ale jako powieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 31.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 popierniczylo Was Kochani??? proponuje zastosowac przepis kulinarny Mojej Babci: "Wziac duza drewniana lyzke i... pierdyknac sie w swoj gupi i pusty lep" zupelnie nie rozumiem w jakim celu cala ta afera zostala rozdmuchana do tak gigantycznych rozmiarow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zniesmaczony jestem również podwójna rolą, jaką odegrał w tej farsie jeden z moderatorów – podejrzewam, że bez wiedzy i zgody Redakcji. Jeśli chodzi o moderatora z FM, bądź łaskaw rozwinąć powyższą myśl. Wychodzi, że aby nie krzywdzić pozostałych, powinienem wskazać adresata tego wpisu – Edzia. To jest moje zdanie, oparte na Jej wpisie w Komentarze. Nie będę rozwijał tego tematu. Przepraszam. To jest tak: „rzucone słowo, kamieniem wraca” . Niestety mam w tym też swój udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wychodzi, że aby nie krzywdzić pozostałych, powinienem wskazać adresata tego wpisu – Edzia. To jest moje zdanie, oparte na Jej wpisie w Komentarze. Nie będę rozwijał tego tematu. Przepraszam. To jest tak: „rzucone słowo, kamieniem wraca” . Niestety mam w tym też swój udział. To jest mój pierwszy i ostani wpis w tym temacie . Jeżeli tobie sSiwy12 chodzi o wpis Edzi na 485 stronie komentów . To mam do powiedzeniea tylko że Bóg Cię chyba pokarał . Powiedz mi że się mylę i nie chodzi o ten wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.03.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Tak po prawdzie wszystkim nam troszeczkę już „odpuściło”, tak wiec może to znakomita okazja, aby przed Świętami (i po też) wrzucić na luz, czego i Wam i sobie życzę. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nie bardzo wiem, co masz na mysli Siwy, moze to jednak rozwiniesz? Jest niepisanym zwyczajem, ze jezeli "wlasciciel" watku nie zyczy sobie pewnych wpisow u siebie, ma prawo poprosic moderatora o pomoc. Po obrzydliwym wpisie kolibra, przyszlo mi to do glowy, ale ostatecznie wszystko zostalo, zreszta za Jej i innych moich gosci sugestia. Gdyby Edzia chciala pelnic jakas "podwojna" role, nie napisalaby nic w komentarzach, a jedynie na priv. Albo wiesz cos wiecej niz wszyscy, albo probujesz zasiac jakies dziwne watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zniesmaczony jestem również podwójna rolą, jaką odegrał w tej farsie jeden z moderatorów – podejrzewam, że bez wiedzy i zgody Redakcji. Jeśli chodzi o moderatora z FM, bądź łaskaw rozwinąć powyższą myśl. Wychodzi, że aby nie krzywdzić pozostałych, powinienem wskazać adresata tego wpisu – Edzia. To jest moje zdanie, oparte na Jej wpisie w Komentarze. bardzo krzywdzące zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts