Barbossa 07.04.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Przeczytałam sobie wszystkie wątki dotyczące sprawy. Z Dagulki można czytać jak z otwartej księgi wielokrotnie pokazywała ekshibicjonizm emocjonalny i to pozwala mi stwierdzić że jest niedojrzałą emocjonalnie osobą. Może dużo nie piszę ( udzielam się tam gdzie mam coś do powiedzenia) ale czytam większość wątków. Wiele osób w necie szuka akceptacji jest to o wiele łatwiejsze niż w realu. Tu łatwiej o wspólny temat i nawiązanie pierwszych kontaktów. Są osoby uzależnione od netu. Jest dobrze jak wszyscy cię lubią i akceptują jeśli tak nie jest to zbieram swoje zabawki i idę gdzie indziej. Buzi- dupci, cmok, cmok , cmok., wirtualna kawka, wirtualne piwko a i kwiatki na urodziny, a jak mi źle to się wyżalę a wirtualni przyjaciele napewno pomogą. Poziom przedszkola. TO JEST FORUM BUDOWLANE. Owszem czasami też coś na psychologu skrobnęłam ale zawsze się trzy razy zastanowiłam na ile mogę się odsłonić . Nie umieszczam swoich zdjęć ani zdjęć swojej rodziny bo wiem że to może być użyte przeciwko mnie. Anonimowość w sieci jest pozorna, można znaleść przyjaciół nawet drugą połowę ale trzeba się liczyć z tym że można dostać też po głowie i to mocno. Jak mi się gdzieś nie podoba to tam poprostu nie zaglądam, jak mi się wena twórcza wypali i nie mam już nic ciekawego do powiedzenia to znikam ale nie palę za sobą mostów. Jak ci jedna osoba powie że jesteś krową to sę wyśmiej jak ci mówią to dwie osoby to się zastanów a jak więcej to zacznij muczeć i dawać mleko. cóż nie każdy jest tak wyciszony jak Ty, opanowany jak Ty, nie każdy reaguje jak Ty, czy to dobrze czy źle, możesz ocenić, ale autorytetem w tym raczej nie jesteś, zastanawiasz się 3 razy, to dobrze, może Daggulka nie zastanawia się, ma po prostu pewną granicę, poza którą nie wychodzi, granica ta jest przesunięta trochę dalej niż Twoja, zachowawcza, z tego co piszesz powiadasz - forum budowlane - ok, ale jak widać zmiany idą w innym kierunku, czyli tym bardziej nie- niż budowlanym piwko, kwiatki na urodziny itp - na pierwszej stronie forum jest (było?) nowi/najaktywniejsi(?), uczestnicy forum, znajdź tych najaktywniejszych i zobacz co pisują, kogo tam spotkasz to chyba wiesz, więc nie wysuwaj akurat takich zarzutów, bo wała z siebie robisz forma reakcji, sposobu i zakresu jest indywidualna dla każdej osoby, nie każdy musi to robić na wzór drugiego, tym się różnimy, to powoduje, że można dyskutować, granice ustala każdy dla siebie, więc nie wp.. się w czyjeś ustalenia, nie Twoja sprawa, na ile ktoś chce się "obnażyć, chyba, że pełnisz rolę przyzwoitki, ale czyjej? .....Jak ci jedna osoba powie że jesteś krową to sę wyśmiej jak ci mówią to dwie osoby to się zastanów a jak więcej to zacznij muczeć i dawać mleko. ewentualnie rozejrzyj się, bo albo wlazłaś między krowy, albo jesteś w Tworkach, warto rozważyć i inne opcje no chyba, że to Cię przerasta i poddajesz się bezkrytycznie stadnym zachowaniom, niezależnie do jakiego stada trafisz, a to chyba gorsze od posiadania własnego zdania pzdr Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Barbossa byki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 07.04.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zdajesz obie sprawę, że właśnie oceniłaś tak na oko licząc z 80% użytkowników forum ? Zacząłbym się właśnie zastanawiać w jakim ubraniu najlepiej będzie mi w trumnie. ... Wyrwanie z kontekstu całego zdarzenia mojego zdania może doprowadzić do wniosku, że właśnie tak to oceniam 80% ludków forumowych co jest nieprawdą. Ale jak się wejdzie na forum budujemy dom i sprawdzi ilość osób i ich nicki zarejestrowanych w ostatnim tygodniu to coś w tym jest. A oprócz nielicznich wyjątków którzy udzielali się wcześniej na tamtym forum osoby te zarejestrowały się tam nie dla chęci uzyskania informacji budowlanych tylko dla Dagi. Jeśli mi grozisz to pomietaj że jest to karalne. Dagulka ma mozliwość odpowiedzi bo w przeciwieństwie do colibra nie wypisała się z tego forum. A dla potomnych o co poszło: 17 marca coliober zadał pytanie jak w tytule 21 marca czyli 4 dni później zniecierpliwieni (sic ) forumowicze uzyskali odpowiedz "Spotkanie -raczej będzie. Skoro padło pytanie, ustalimy odpowiedź" Fakt mało dyplomatyczną ale jednak odpowiedz. Pamietajmy że był to okres gorącego wprowadzania nowego formatu forum a i organizacja imprezy choćby ustalenia terminu i wolnych miejsc wymaga trochę czasu. Poniewaz pytanie dotyczylo oficjalnego zlotu redakcja przeniosła temat do tego działu ( do czego miała pełne prawo). Oburzenie niektórych forumowiczów na działania redakcji skończyło się pożegnaniem z forum tych osób. Więcej na stronie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 07.04.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Wyrwane z kontekstu ? Po to są cytaty - odnoszę się do części Twojej wypowiedzi. Cała wypowiedź jest u Ciebie, powyżej. Można zobaczyć. Nie wiem, czemu się tak wzbraniasz przed własnymi osądami ? Bo przecież chyba nie jest tak, że jeśli ta jedna (nicku nie wymieniajmy) osoba, która przeszła na inne forum robiła "Buzi- dupci, cmok, cmok , cmok., wirtualna kawka, wirtualne piwko a i kwiatki na urodziny" to świadczyło o jej niedojrzałości emocjonalnej a ta która została i też robi "Buzi- dupci, cmok, cmok , cmok., wirtualna kawka, wirtualne piwko a i kwiatki na urodziny" jest jak najbardziej dojrzała ? Bo to z kolei świadczyłoby raczej o Twojej niedojrzałości emocjonalnej. A tej myśli do siebie nie dopuszczam. Grożę ? Jam jest uosobienie spokoju i pacyfizmu - a tym co o mnie na forach wypisują zbytnio się nie ekscytuję. Być może popełniłem błąd w ocenie zrozumienia i powinienem jednak dodać na końcu emotikona , co niniejszym czynię. Zacząłbym się właśnie zastanawiać w jakim ubraniu najlepiej będzie mi w trumnie Ja jednak myślę, że poszło o coś więcej, niż tylko o tą cytowana odpowiedź. Ale ja prawdopodobnie nie przeczytałem wszystkich wątków dotyczących sprawy. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez yarpenowski bo się przeliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) .... Ale jak się wejdzie na forum budujemy dom i sprawdzi ilość osób i ich nicki zarejestrowanych w ostatnim tygodniu to coś w tym jest. A oprócz nielicznich wyjątków którzy udzielali się wcześniej na tamtym forum osoby te zarejestrowały się tam nie dla chęci uzyskania informacji budowlanych tylko dla Dagi. ...... no żesz, to pospólstwo, chamy i przechrzty , KARYGODNE nie rób z siebie wała, proszę ... Jeśli mi grozisz to pomietaj że jest to karalne.... widzę, że lubisz jak Ci grożą, lubisz karać, pewnie skóra i ćwieki, tegesy, fajnie, zawsze to jakoś barwniej przez ten świat się człapie Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Barbossa skróciłem cytowane poty, chyba git, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 07.04.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dagulka ma mozliwość odpowiedzi bo w przeciwieństwie do colibra nie wypisała się z tego forum. A dla potomnych o co poszło: 17 marca coliober zadał pytanie jak w tytule 21 marca czyli 4 dni później zniecierpliwieni (sic ) forumowicze uzyskali odpowiedz Fakt mało dyplomatyczną ale jednak odpowiedz. Jak byś dobrze poczytała to byś wiedziała o co chodzi. Nie chodziło tutaj o odpowiedź w sprawie zlotu tylko zbiegło się to z kilkoma innymi sprawami o których pisali... I jak byś poczytała to byś wiedziała że daggulka wypisała się z tego forum a coolibeer poprosił o skasowanie konta zgodnie z regulaminem i dziwnym trafem za nic dostał Bana do 10 kwietnia... Reszty wypowiedzi nie będę komentowała bo szkoda nawet gadać. A co do tej wirtualnej kawki i innych pierdół o których napisałaś to też za mało wiesz bo jest tutaj grupa osób którzy średnio co tydzień spotykają się i odwiedzają na wzajem. I jeśli to jest wirtualne spotkanie to ugryź się czasami w język i przeżegnaj 2 razy. To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.04.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jak byś dobrze poczytała to byś wiedziała o co chodzi. Nie chodziło tutaj o odpowiedź w sprawie zlotu tylko zbiegło się to z kilkoma innymi sprawami o których pisali... I jak byś poczytała to byś wiedziała że daggulka wypisała się z tego forum a coolibeer poprosił o skasowanie konta zgodnie z regulaminem i dziwnym trafem za nic dostał Bana do 10 kwietnia... Reszty wypowiedzi nie będę komentowała bo szkoda nawet gadać. chyba się zgadzam, a "banan" dla CooliBera jeżeli to prawda - dziwi mnie ogromnie. Sam byłem "banowany" na innym forum i wiem że to trochę takie nie w porządku jest - zamykać komuś gębę. Odczucie jest podobne do tego w sądzie kiedy odczytują akta sprawy, toczy się proces i wydają wyrok bez udziału oskarżonego - Nieładne i niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Co taka cisza w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 chyba się zgadzam, a "banan" dla CooliBera jeżeli to prawda - dziwi mnie ogromnie. Sam byłem "banowany" na innym forum i wiem że to trochę takie nie w porządku jest - zamykać komuś gębę. Odczucie jest podobne do tego w sądzie kiedy odczytują akta sprawy, toczy się proces i wydają wyrok bez udziału oskarżonego - Nieładne i niesprawiedliwe Nie rozpoczynajmy sporów. Forumowicz coolibeer wielokrotnie żądał usunięcia konta, co w końcu się i stało. A że akurat zmienialiśmy forum, usunięcie miało do czasu "sprostowania" formę bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Tak se wlazłem .....ktoś mi powie czemu ta jędza po-sąsiedzka focha strzeliła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Czytam,czytam i nic z tego nie wiem.Ani czy? Ani kiedy?Kłótnie zostawmy politykom.(oni przynajmniej biorą za to kasę)Z ciekawości czekam na ewentualny termin zlotu,czy spasuje (bo wesela,wyjazdy i ogólnie młyn).P.S. Selimm,proszę ,zmień stopkę.Chamstwa ci u nas pod dostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.04.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 nie zmienię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.05.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.05.2010 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hejka a bedzie zlot w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.05.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 jak se zrobisz to będzie ....na mnie nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Kochani. Nasze forum przechodzi zmiany, jeszcze nie wszystko jest gotowe. Odkładamy więc czas spotkania, ale tradycję trzeba szanować - pamiętamy o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 18.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Z ciekawości - to informatycy od tego forum organizują spotkanie ? Bo jeśli tak - to nie radziłbym jednak się wybierać - może się okazać, że zamiast na zlot trafi się na zbiór szparagów albo plantację truskawek i to nie jako degustator ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 19.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Z racji swojej złośliwości.Może się okazać, że Zlot już się odbył, tyle, że my mieliśmy zbyt wolne samochody, lub jechaliśmy na „95” a nie super….. i z tej racji nie zdążyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.05.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No no..............jakimś dziwnym trafem zgineło kilka ostatnich postów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 19.05.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A czemu usunięto kilka postów, nie informując o tym??Brawo za umiejętność zamiatania pod dywan!! Przecież na wątkach np. o wyborach jest sporo postów z różnymi inwektywami i nikt ich nie kasuje.I dobrze - bo forumowicze są na tyle (chyba) inteligentni, że sami potrafią wyrobić sobie zdanie o autorach tych postów. Dlaczego tu więc zadziałała cenzura? Czyżby temat był niewygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.05.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Przepraszamy, już informujemy. Po prostu ktoś próbuje skłócić forumowiczów. Stąd zniknięcie postów. Informatycy nie organizują spotkania, ale chcemy by był to czas gdy nowe forum działa w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts