daggulka 23.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dlaczemu przeniesiono nam wewontek? tutaj go nie widać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witajcie Ktoś nas wywalił Może za dużo szumu robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 23.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Tutaj jest bardziej poważnie, a nie pierniczenie jak w hyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dobra, będę uważać na to, co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dobra, będę uważać na to, co mówię a ja nie ..... czy mogę otrzymać wyjaśnienie dlaczego wątek został przeniesiony? to nie jest oficjalny wątek zlotowy - nie sądzę żeby musiał lądować na takim zadupiu forum gdzie nikt nie zagląda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Uwagi o naszym Forum - co to za śmierdzące g....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ejjjjjjjj ....sie nie wygłupiaj ...... oddawaj dziennik ..... ja mam nadzieję, że nikt nie zrobił tego przez złośliwość ..... i uda się wrzucić wątek z powrotem do hyde park ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ejjjjjjjj ....sie nie wygłupiaj ...... oddawaj dziennik ..... ja mam nadzieję, że nikt nie zrobił tego przez złośliwość ..... i uda się wrzucić wątek z powrotem do hyde park ...... Za późno... Zauważyłem że ludzie są traktowani jak śmiecie i to co piszą również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 23.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 michał nie rób siary i nie kasuj dziennika plisssss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 michał nie rób siary i nie kasuj dziennika plisssss:) No Michał, cały Łask prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.03.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Coolibeer, a nie przesadzasz ty aby trochę?Jedno co mnie dziwi to to, że temat przeniesiono do "Uwag ...", a nie do "Świąt ...". W ostatecznym rozrachunku i tak nie liczy się gdzie jest wątek, tylko czy padnie odpowiedź na postawione w jego tytule pytanie. Tyle że nie należy się spodziewać jakiejś szybkiej reakcji. Wiadomo że organizacja imprezy musi potrwać, więc chyba lepiej poczekać i poznać konkrety, niż przeczytać "impreza będzie kiedyś ................. dowiadywujta się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no to ładne kwiatki gdzie? u mnie nawet trawka jeszcze nie puściła się na zielono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.03.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no to ładne kwiatki gdzie? u mnie nawet trawka jeszcze nie puściła się na zielono... To se zerk do mojego dziennika. Na sam koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Tomek ..... tak .... wiem, że organizacja imprezy musi potrwać , masz rację .... Ale to obowiązuje i Redakcje która zlot zorganizuje - i osoby które zorganizuję afterparty pozlotowe. Dlatego termin podany szybko jest tak ważny dla nas forumowiczów . Żeby było jak najwięcej czasu również na organizację afterparty .... na zaklepanie miejsca, organizację , ustalenie szczegółów , zebranie kasy .... itp...itd... i to jest ta druga strona medalu z powodu której jest nacisk na termin . No i oczywiście - ludzie chcą znać termin żeby zaplanować sobie w terminarzu .... niektórzy muszą planować wolne z naprawdę sporym wyprzedzeniem . A przeniesienie wątku? tak, były przenoszone - zawsze .... ale dopiero po imprezie .... dotąd wątki zlotowe czy to oficjalne czy nieoficjalne były umieszczane w miejscu gdzie kręciło się dużo ludzi .... żeby każdy mógł zobaczyć , ucieszyć sie , coś napisać .... a tutaj - w tym dziale zagląda niewielu ...... zastanawia mnie i zniesmacza fakt, że przeniesiono nam ten wątek .... przed imprezą .... a nie po imprezie - jak zwykle .... tak jak napisałam .... mam nadzieję, że nie było to złośliwie tylko z rozpędu .... dlatego tu i teraz bardzo proszę Redakcje lub Moderację o przywrócenie wątku do działu Hyde Park .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Coolibeer, a nie przesadzasz ty aby trochę? Jedno co mnie dziwi to to, że temat przeniesiono do "Uwag ...", a nie do "Świąt ...". W ostatecznym rozrachunku i tak nie liczy się gdzie jest wątek, tylko czy padnie odpowiedź na postawione w jego tytule pytanie. Tyle że nie należy się spodziewać jakiejś szybkiej reakcji. Wiadomo że organizacja imprezy musi potrwać, więc chyba lepiej poczekać i poznać konkrety, niż przeczytać "impreza będzie kiedyś ................. dowiadywujta się". To nie o to chodzi. Chodzi o to że Redakcja Nas troszkę traktuje jak śmieci. I nie jestem tu długo ale zauważyłem nie ja tylko że tak jest... I to widać. I nie przesadzam Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 łe tam, nie ma co się napinać redakcja ma pewnie burzę muzgów w tym temacie a że budżet pewnie zatwierdza jakiś cappo di tutti z ZPR, to tam trza pewnie się udać, pocałować w pierścień, a to trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Coolibeer, a nie przesadzasz ty aby trochę? Jedno co mnie dziwi to to, że temat przeniesiono do "Uwag ...", a nie do "Świąt ...". W ostatecznym rozrachunku i tak nie liczy się gdzie jest wątek, tylko czy padnie odpowiedź na postawione w jego tytule pytanie. Tyle że nie należy się spodziewać jakiejś szybkiej reakcji. Wiadomo że organizacja imprezy musi potrwać, więc chyba lepiej poczekać i poznać konkrety, niż przeczytać "impreza będzie kiedyś ................. dowiadywujta się". To nie o to chodzi. Chodzi o to że Redakcja Nas troszkę traktuje jak śmieci. I nie jestem tu długo ale zauważyłem nie ja tylko że tak jest... I to widać. I nie przesadzam Tomku Eeeee, nie jest tak źle. Przynajmniej się za bardzo nie narzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 łe tam, nie ma co się napinać redakcja ma pewnie burzę muzgów w tym temacie a że budżet pewnie zatwierdza jakiś cappo di tutti z ZPR, to tam trza pewnie się udać, pocałować w pierścień, a to trwa cierpliwość moja cnotą nie jest .... nigdy nie była , przyznaje ... ale mam jej jeszcze na tyle, że czekam cierpliwie na termin ... bo jak wszyscy - nie mam innego wyjscia .... ale - mnie martwi cos innego - po cholere nam wewontek przenieśli ? założono go tam, gdzie miał być .... gdzie zaglądaja ludzie chcący o tym pogadać.... ktoś - zamiast wspomóc idee spotkania , inicjatywe , chec spotkania ludzi - i na przykład przykleić wątek w widocznym miejscu - tutaj zrobił coś zgoła odwrotnego ..... nie rozumiem tego , może mnie ktoś oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 I po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts