Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KIEDY OFICJALNY ZLOT MURATORA W 2010 ROKU???????????????????

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o

Dobra, będę uważać na to, co mówię :roll: 8) :lol:

a ja nie ..... :-?

czy mogę otrzymać wyjaśnienie dlaczego wątek został przeniesiony?

to nie jest oficjalny wątek zlotowy - nie sądzę żeby musiał lądować na takim zadupiu forum gdzie nikt nie zagląda ..... :-?

Gość coolibeer
ejjjjjjjj ....sie nie wygłupiaj ...... oddawaj dziennik ..... :-?

ja mam nadzieję, że nikt nie zrobił tego przez złośliwość ..... i uda się wrzucić wątek z powrotem do hyde park ...... :roll:

Za późno... Zauważyłem że ludzie są traktowani jak śmiecie i to co piszą również.

Coolibeer, a nie przesadzasz ty aby trochę?

Jedno co mnie dziwi to to, że temat przeniesiono do "Uwag ...", a nie do "Świąt ...".

W ostatecznym rozrachunku i tak nie liczy się gdzie jest wątek, tylko czy padnie odpowiedź na postawione w jego tytule pytanie. Tyle że nie należy się spodziewać jakiejś szybkiej reakcji. Wiadomo że organizacja imprezy musi potrwać, więc chyba lepiej poczekać i poznać konkrety, niż przeczytać "impreza będzie kiedyś ................. dowiadywujta się".

Tomek ..... tak .... wiem, że organizacja imprezy musi potrwać , masz rację ....

Ale to obowiązuje i Redakcje która zlot zorganizuje - i osoby które zorganizuję afterparty pozlotowe. Dlatego termin podany szybko jest tak ważny dla nas forumowiczów . Żeby było jak najwięcej czasu również na organizację afterparty .... na zaklepanie miejsca, organizację , ustalenie szczegółów , zebranie kasy .... itp...itd...

i to jest ta druga strona medalu z powodu której jest nacisk na termin .

No i oczywiście - ludzie chcą znać termin żeby zaplanować sobie w terminarzu .... niektórzy muszą planować wolne z naprawdę sporym wyprzedzeniem .

A przeniesienie wątku?

tak, były przenoszone - zawsze .... ale dopiero po imprezie ....

dotąd wątki zlotowe czy to oficjalne czy nieoficjalne były umieszczane w miejscu gdzie kręciło się dużo ludzi .... żeby każdy mógł zobaczyć , ucieszyć sie , coś napisać ....

a tutaj - w tym dziale zagląda niewielu ......

zastanawia mnie i zniesmacza fakt, że przeniesiono nam ten wątek .... przed imprezą :-? :o .... a nie po imprezie - jak zwykle ....

tak jak napisałam .... mam nadzieję, że nie było to złośliwie tylko z rozpędu ....

dlatego tu i teraz bardzo proszę Redakcje lub Moderację o przywrócenie wątku do działu Hyde Park ....

Gość coolibeer

Jedno co mnie dziwi to to, że temat przeniesiono do "Uwag ...", a nie do "Świąt ...".

W ostatecznym rozrachunku i tak nie liczy się gdzie jest wątek, tylko czy padnie odpowiedź na postawione w jego tytule pytanie. Tyle że nie należy się spodziewać jakiejś szybkiej reakcji. Wiadomo że organizacja imprezy musi potrwać, więc chyba lepiej poczekać i poznać konkrety, niż przeczytać "impreza będzie kiedyś ................. dowiadywujta się".

To nie o to chodzi. Chodzi o to że Redakcja Nas troszkę traktuje jak śmieci. I nie jestem tu długo ale zauważyłem nie ja tylko że tak jest... I to widać. I nie przesadzam Tomku

To nie o to chodzi. Chodzi o to że Redakcja Nas troszkę traktuje jak śmieci. I nie jestem tu długo ale zauważyłem nie ja tylko że tak jest... I to widać. I nie przesadzam Tomku

Eeeee, nie jest tak źle. Przynajmniej się za bardzo nie narzuca.

łe tam, nie ma co się napinać

redakcja ma pewnie burzę muzgów w tym temacie

a że budżet pewnie zatwierdza jakiś cappo di tutti z ZPR, to tam trza pewnie się udać, pocałować w pierścień, a to trwa :-?

cierpliwość moja cnotą nie jest .... nigdy nie była , przyznaje ... :oops:

ale mam jej jeszcze na tyle, że czekam cierpliwie na termin ... bo jak wszyscy - nie mam innego wyjscia .... :roll: :lol:

ale - mnie martwi cos innego - po cholere nam wewontek przenieśli ?

założono go tam, gdzie miał być .... gdzie zaglądaja ludzie chcący o tym pogadać....

ktoś - zamiast wspomóc idee spotkania , inicjatywe , chec spotkania ludzi - i na przykład przykleić wątek w widocznym miejscu - tutaj zrobił coś zgoła odwrotnego ..... :o

nie rozumiem tego , może mnie ktoś oświecić? :-?