Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KIEDY OFICJALNY ZLOT MURATORA W 2010 ROKU???????????????????

Gość coolibeer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wątki to pewnie modowie przenoszą.

Zapewne Redakcja przeniosła, skoro to do niej pytanie i ona ma zorganizować oficjalną imprezę.

Uwagi o naszym Forum - co to za śmierdzące g....?

Dział Forum Muratora, na którym zwróciłeś się z pytaniem "KIEDY OFICJALNY ZLOT MURATORA W 2010 ROKU?" do osoby odpowiedzialnej za to Forum i występującej w imieniu właściciela tego Forum.

Zauważyłem że ludzie są traktowani jak śmiecie i to co piszą również.

To bardzo ciekawe, że pomimo takiego traktowania interesujesz się wkrętką na zlot. Brak honoru?

Co do "śmierdzącego g....", trzeba się umyć - przestanie śmierdzieć. A na przyszłość nie traktować innych według siebie.

wątki to pewnie modowie przenoszą.

Zapewne Redakcja przeniosła, skoro to do niej pytanie i ona ma zorganizować oficjalną imprezę.

A - po pierwsze nie było to takie oczywiste , bo jak pamietamy - w ubiegłym roku nie organizowała ... i zapewne stąd to pytanie ....

A po drugie - skoro Redakcja ma organizować oficjalną impreze ... to co? nie można już nigdzie indziej o tym rozmawiać? w żadnym innym dziale? nie można zadawać pytań? nie można zakładać wątków? podtrzymywać fajnej atmosfery oczekiwania ? to takie niepożądane jest? dlaczego?

czy Redakcja poczuła się urażona założeniem wątku ?

przecież rok temu , i dwa lata temu też były założone podobne wątki i tez w hyde park tudziez na psychologu ... i nic się złego nie działo ... nie wiem co teraz się podziało ... :roll:

Drodzy Forumowicze,

nie mamy jeszcze informacji co do spotkania forum. Wasze pytanie oczywiście zmusza nas do szybkiego podjęcia decyzji, co nastąpi wkrótce. To już tradycja chyba...

Jak zawsze zapewniamy, że forum jest nieustannym wielkim wydarzeniem dla Redakcji - jakość forum, Forumowiczów i dyskusji. A z Waszych oczekiwań zrodził się nowy projekt, nad którym pracujemy. Jest tam wszystko (mamy nadzieję), czego oczekujecie. Forum w aktualnej formie nie daje możliwości zmiany. Będzie nowy program, nowe rozdanie - już nie forum, a portal społecznościowy. Premiera... wkrótce.

no nie bardzo jasne ....

dla mnie nadal jasne nie jest .... komu przeszkadzało i dlaczego , żeby ten wątek był "na widoku" czyli w hyde park ....

przeszkadzało tak bardzo , że wrzucono go w dział mało uczęszczany przez forumowiczów .... :roll:

dlaczego nie mógł pozostać w hyde park .....

stwierdzenia typu "bo tu jest jego miejsce" nie przyjmuję .... tam również nikomu nie wadził - jak w zeszłym roku czy dwa lata temu .... a wręcz przeciwnie ....

co do spotkania .... czekam niecierpliwie .... jak i wszyscy ....

natomiast informację o nowym forum znamy już wszyscy - tylko jak ona się ma do informacji o spotkaniu?

Ale ja nie mam żadnych pretensji :o

Mnie interesują tylko dwie rzeczy w tym wątku: dlaczego został przeniesiony i jaka jest data tegorocznego spotkania? i od początku , i nadal tutaj żadnych innych pretensji nie zgłaszałam i nie zgłaszam :roll:

chyba , że coś co tutaj napisałam - zostało przez Redakcję źle zrozumiane , albo ja niezrozumiale napisałam :oops:

wiesz , Ewcia ..... nie ma nerwów odnośnie zlotu ....

zlot zawsze jest wydarzeniem bardzo optymistycznym i wyczekiwanym przez uczestników ... i to nie podlega dyskusji ....

popatrz na wpisy , na listę obecności ..... ludzie chcą na to czekać, to przeżywać ..... dzielić się optymizmem ....

natomiast jak bumerang wraca sprawa podejmowania na forum przez Redakcję różnych kroków niezrozumiałych nie wiem jak dla innych - ale dla mnie na pewno - np. sprawa kasowania , a tutaj w tym przypadku - przenoszenia wątku .... nie wiem czemu ma to służyć , bo na pewno nie przyjaznej atmosferze ....

a sprawy zasadnicze.... czyli termin .... i czy w ogóle - też są ważne .... właśnie dlatego powstał ten wątek ... żeby dać znać Redakcji , że już czas .... na decyzje ... :wink:

Przynajmniej wiem, gdzie tego wątku szukać :roll: :roll:

to chyba Ty jako jedna z nielicznych obecnych i przyszłych zainteresowanych .....

i napisze to co mi leży teraz na sercu ....

żal mam do Redakcji .... jakieś anse, jakies fochy ..... jakieś informacje na odczep się żeby nam forumowiczom buzie zamknąć .... brak wsparcia inicjatywy , chowanie tak fajnego , optymistycznego i ważnego dla wszystkich wątku po kątach ..... cóż w nim było nie tak ? że lista obecności?

że chęć forumowiczów do integracji i dzielenia sie optymistycznymi emocjami związanymi ze zbliżającym sie spotkaniem forumowym?

przeciez atmosfera tego wątku była rewelacyjna .... zanim został przeniesiony i zaczeły sie żale ....

nie rozumiem tych działań ..... czemu mają służyć?

ja to odbieram tak, że po raz kolejny Redakcja pokazała nam forumowiczom nasze miejsce w szeregu .... po raz kolejny podcina skrzydła .... i po raz kolejny - słowa Redakcji mówią co innego a czyny mówią co innego ....

nie pierwszy raz zresztą .... więc dlaczego ja się dziwie? :-?

ano dlatego, że nie potrafię sie pogodzić z taką postawą.... z brakiem wyciągnięcia dłoni ze strony Redakcji , dobrej woli i optymizmu .... z suchymi komunikatami które mają nam zamknąć buzie ....

reasumując ....

Redakcja idzie od lat utartym torem ..... i to się nie zmieni ....

pozostajepo raz wtóry zacisnąć zeby i iść dalej albo odejść z forum ....

Daga, już dość, dołujesz siebie i innych.

Redakcja jest jaka jest, jesli dobrze pamiętam, to tak było co roku, że dopiero jak było wszystko jasne, to padał sygnał o zlocie. A że my trochę wyrwaliśmy się przed szereg, no to tylko posypaliśmy trochę pieprzu po ogonie, ale tym niemniej sama wiesz, że w dwa dni, to się tego załatwić nie da.

A przeniesienie tematu, jak przeniesienie, pewnie trochę pochopne, ale jest okazja pozaglądać trochę do innego działu, czego tak często się nie robi. Więc korona nam z głowy nie spadnie. Zresztą, każdemu, nam też zdarzają się pomyłki. Więc nie ma co tak długo tymi kamieniami rzucać.

A o odejściu z forum nawet nie myśl, bo nie radzę...

Przynajmniej wiem, gdzie tego wątku szukać :roll: :roll:

to chyba Ty jako jedna z nielicznych obecnych i przyszłych zainteresowanych .....

i napisze to co mi leży teraz na sercu ....

żal mam do Redakcji .... jakieś anse, jakies fochy ..... jakieś informacje na odczep się żeby nam forumowiczom buzie zamknąć .... brak wsparcia inicjatywy , chowanie tak fajnego , optymistycznego i ważnego dla wszystkich wątku po kątach ..... cóż w nim było nie tak ? że lista obecności?

że chęć forumowiczów do integracji i dzielenia sie optymistycznymi emocjami związanymi ze zbliżającym sie spotkaniem forumowym?

przeciez atmosfera tego wątku była rewelacyjna .... zanim został przeniesiony i zaczeły sie żale ....

nie rozumiem tych działań ..... czemu mają służyć?

ja to odbieram tak, że po raz kolejny Redakcja pokazała nam forumowiczom nasze miejsce w szeregu .... po raz kolejny podcina skrzydła .... i po raz kolejny - słowa Redakcji mówią co innego a czyny mówią co innego ....

nie pierwszy raz zresztą .... więc dlaczego ja się dziwie? :-?

ano dlatego, że nie potrafię sie pogodzić z taką postawą.... z brakiem wyciągnięcia dłoni ze strony Redakcji , dobrej woli i optymizmu .... z suchymi komunikatami które mają nam zamknąć buzie ....

reasumując ....

Redakcja idzie od lat utartym torem ..... i to się nie zmieni ....

pozostajepo raz wtóry zacisnąć zeby i iść dalej albo odejść z forum ....

Szanowna Daggulko,

kilka dni temu poprosiliśmy by zechciała Pani przetestować nowe forum. Wybraliśmy Panią wiedząc, jak krytyczna jest wobec forum i Redakcji. Takie wypowiedzi jak ta powyższa są nieuczciwe - my coś robimy, Pani narzeka nawet w sytuacji gdy ma możliwość realnego wpływu na rozwój forum. Przykre, ale sama Pani sobie podcina skrzydła...