daggulka 25.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Redakcjo.Mówimy o dwóch odrębnych rzeczach .Ja mówie tutaj o tym, że wątek zlotowy był dla mnie (bo już nie jest) i wielu innych ważny .... Mówie o tym, że cierpliwie poczekamy na decyzję odnośnie daty zlotu i czy w ogóle ... byle nie za długo bo kazdy sobbie chce czas zaplanować wczesniej ... Ten watek mówi o zlocie .... tutaj ludzie zaglądali z wypiekami na twarzy mogąc ... co ja mówie ... chcąc - wpisać się na listę zlotową ... i tylko o tym tutaj pisze ... o pozytywnych emocjach .... które zostały zdptane .... które zostały zignorowane i przeniesione do mało uczęszczanego działu ... a Redakcja metodą zdartej płyty spwowadza temat na sprawe nowego forum ....czy może mi Redakcja wytłumaczyć co jedno ma wspólnego z drugim?co ma wspólnego zlot , planowanie zlotu , rozmowa o zlocie , założenie wątku zlotowego w hyde park ..... ze sprawą nowego forum? bo albo mi sie oślepło intelektualnie albo nie ma związku jedno z drugim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Redakcjo. Mówimy o dwóch odrębnych rzeczach . Ja mówie tutaj o tym, że wątek zlotowy był dla mnie (bo już nie jest) i wielu innych ważny .... Mówie o tym, że cierpliwie poczekamy na decyzję odnośnie daty zlotu i czy w ogóle ... byle nie za długo bo kazdy sobbie chce czas zaplanować wczesniej ... Ten watek mówi o zlocie .... tutaj ludzie zaglądali z wypiekami na twarzy mogąc ... co ja mówie ... chcąc - wpisać się na listę zlotową ... i tylko o tym tutaj pisze ... o pozytywnych emocjach .... które zostały zdptane .... które zostały zignorowane i przeniesione do mało uczęszczanego działu ... a Redakcja metodą zdartej płyty spwowadza temat na sprawe nowego forum .... czy może mi Redakcja wytłumaczyć co jedno ma wspólnego z drugim? co ma wspólnego zlot , planowanie zlotu , rozmowa o zlocie , założenie wątku zlotowego w hyde park ..... ze sprawą nowego forum? bo albo mi sie oślepło intelektualnie albo nie ma związku jedno z drugim ... Nieprawda. Temat został przeniesiony, ale nadal pozostał w Hyde Parku - proszę sprawdzić. Nie trzeba niczego szukać, bo temat tam jest(!), a dodatkowo w dziale Uwag o forum. Tu trzeba zapytać, dlaczego Pani psuje to forum, wyzwalając w jej użytkownikach negatywne emocje, opowiadając bajki o deptaniu emocji przez redakcję, o braku zainteresowania, itp. Nie było Pani na forum, my byliśmy i jesteśmy każdego dnia - robimy tyle ile można i wydaje się potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ok .... nie ma sensu .... odpuszczam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 i tylko o tym tutaj pisze ... o pozytywnych emocjach .... które zostały zdptane .... które zostały zignorowane i przeniesione do mało uczęszczanego działu ... Temat jest w Hyde Parku nadal, więc czekamy na przeprosiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 temat jest tutaj .... w hyde park jest tylko odnośnik i informacja , że temat został przesunięty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No cóż!Generalnie nie podoba mi się nic.Ale powinno się jakoś zareagować aby nikogo nie urazić.No to ja powiem że o tym co rzuciło mi się w oko.Były do tej pory w Hyde Parku zwoływania na wszystkie zloty, później troszkę wspominek i szły do lamusa.I było nieźle.Taka kolej była i kolejność, no i jakoś było.I mogło chyba zostać i już.A stwierdzenie że był las nie było nas - będzie las nie będzie Was to takie mało smakowite.Tyle co zaobserwowałem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No, dużą flaszkę będzie to Redakcję kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiq0 26.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 a ja tam rozumiem Coolibeera i Daggulkę jak bym wkładała tyle chęci i serca w to forum też bym była zła....szkoda, że tak się stało, bo dzięki temu forum poznałam fajnych ludzi....szkoda, że tak mało, mogłam poznać więcej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 27.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Nio nio Dagulka otworzyłaś się w końcu dobrze,dobrze A co do naszej kochanej redakcji..wiele razy już pisałem że to nie wyyyy droga redakcjo tylko myyyy jesteśmy fundamentem tego forum wasza ingerencja powinna się kończyć jedynie na stronie marketingowej tego portalu..a tworzenie jakichkolwiek portali społecznościowych to wielka pomyłka (społeczność internetowa ucieka już od takich projektów)...długoletnia prostota,ławy interfejs to wilki atut tego forum i jego wielkiej popularności ..i nie można nikomu wypominać czy był tu od początku czy jest od kliku lat..nie ma co się oszukiwać forum przeżywa drugą młodość od czasu bumu budowlanego z przełomu 2006/2008...i to właśnie ci użytkownicy dodali mu tak zwanego power-u Pozdrawia Paradox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 27.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Nio nio Dagulka otworzyłaś się w końcu dobrze,dobrze A co do naszej kochanej redakcji..wiele razy już pisałem że to nie wyyyy droga redakcjo tylko myyyy jesteśmy fundamentem tego forum wasza ingerencja powinna się kończyć jedynie na stronie marketingowej tego portalu..a tworzenie jakichkolwiek portali społecznościowych to wielka pomyłka (społeczność internetowa ucieka już od takich projektów)...długoletnia prostota,ławy interfejs to wilki atut tego forum i jego wielkiej popularności ..i nie można nikomu wypominać czy był tu od początku czy jest od kliku lat..nie ma co się oszukiwać forum przeżywa drugą młodość od czasu bumu budowlanego z przełomu 2006/2008...i to właśnie ci użytkownicy dodali mu tak zwanego power-u Pozdrawia Paradox Paradox bardzo dobrze to napisałeś i chyba całą prawdę o zaistniałej sytuacji powiedziałeś ale ja jestem tu od niedawna i nie wiem o co tak na prawdę tu chodzi. Szkoda że się tak sprawy potoczyły bo bardzo szybko robi się tu cicho. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Podstawowym problemem tego Forum, jest jego „wielkość” i popularność. Redakcja nie „nadąża” i albo nie podejmuje interwencji, albo ją podejmuje zupełnie nieracjonalnie.Przykładów ostatnio było aż nadto – choćby ten z przesunięciem tego tematu. Wygląda to jak „zamiatanie” pod dywan – tak jak w przypadku przeniesienia „Wykonawców…..”Ta zbędna, moim zdaniem, interwencja sugerować może, że Redakcji nie w smak jest „pospolite ruszenie” w sprawie Zlotu, a „wyjaśnienia” Redakcji, raczej mnie utwierdzają w tym przekonaniu.Rozumiem – braki kadrowe, kryzys, itp, ale właśnie w takiej samej sytuacji w ubiegłym roku Zlot był zorganizowany przez samych forumowiczów. Co stoi na przeszkodzie aby w tym roku zrobić to wspólnie i pod kierownictwem Redakcji?W moim odczuciu, Redakcja tego nie chce – biorąc pod uwagę właśnie to posunięcie. Nowy portal w pewnym sensie próbuje uporządkować sprawy np. płatnej „reklamy” uczestników FM.Nie mniej jednak, przy tak dużej popularności tego Forum, stare metody „zarządzania” nowym portalem, w zasadzie niczego nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A co do naszej kochanej redakcji..wiele razy już pisałem że to nie wyyyy droga redakcjo tylko myyyy jesteśmy fundamentem tego forum wasza ingerencja powinna się kończyć jedynie na stronie marketingowej Pozdrawia Paradox I ja się poniekąd zgadzam z Tobą, ale skoro tak jest stawiana sprawa, po co roszczenia do Redakcji o organizacje zlotu, po co znów psucie krwi i obrzucanie się błotem ? Nie tedy droga...to przykre, wyciagać łapy po "fajne", ale w momencie prosby Redakcji o danie coś od siebie, mówienie "całujta się w dupę' Jestem mocno zniesmaczona całą sytuacją, po raz kolejny zrobiło sie wielkie halo wokół bzdury i niestety Daga, ale znów Ty to rozpętałaś I nie jestem wysłannikiem Redakcji, Ci Państwo, tez sporo narozrabiali na zasadzie "dla dobra ogólu", nawet wtedy gdy "ogół" mówił,ze to złe posuniecia (min. wywalenie "wykonawcy..."). Ale moim zdaniem, da się zyć w symbiozie, wystarczy tylko trochę dobrych chęci i wzajemny szacunek...a tego tu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Co tu sie dzieje? Ostatnio zlot byl ostatnio pod koniec czerwca - kto jest w stanie dzisiaj zaplanowac na 100%, ze bedzie w nim uczestniczyl? Efekt bedzie taki, ze ze 100 zapisanych przyjedzie 30 osob a za reszte ktos bedzie musial zaplacic (zuzance jestesmy wdzieczni do tej pory)... Poza tym, jesli Redakcja chce byc w tym roku gospodarzem oficjalnej imprezy (a tak z przeciekow rozumiem), to dobre wychowanie kaze czekac na zaproszenie. Moim zdaniem jest jeszcze duzo czasu i nie rozumiem tej histerii. Nie potrzebujemy zlotow ani osobnych, przyklejonych watkow, zeby sie spotykac (potrzebujemy??? )... Tez bylam krytyczna wobec Redakcji w pewnych ogolnie znanych sytuacjach, ale w tym wypadku na jej miejscu po prostu bym sie obrazila (nie chce tu uzywac pewnego slowa, ktore samo sie nasuwa, bo pod koniec sierpnia zeszlego roku to ja mialam na nie monopol i nie chodzi o niedobzykanie ). Ciekawe, ze wtedy ci dzisiaj "krytyczni" proponowali mi odejscie z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A ja się wzruszyłam. Ale Fm to nie jedyne miejsce w sieci. Tu na przykład można nawet uzyskać członkostwo w "aktywie" http://forum.budujemydom.pl/index.php?act=idx I zarobić można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kurde, ile postow mi sie zmarnowalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.03.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 eee tam nie piereżywaj, nie ma takiej potrzeby grunt, że sitwa się spotka tak jak ma się spotkać i tyle przynajmniej papraki będą miały znowu możliwość bredzenia jak potłuczeni o "zlotowej" klice na forum i tyle Na razie to tylko Ty bredzisz o jakiejś sitwie. To dość znamienne - może oceniasz ludzi przez swój pryzmat ? Może jakbys nabrał więcej dystansu do samego siebie to pewne rzeczy stałyby się dla Ciebie oczywiste. Proponuję zacząć od siebie zanim zaczniesz obrażać nie-wiadomo-kogo. Masz coś do kogoś TO NAPISZ, a nie zachowuj się jak dzieciak. Więc albo napisz wprost albo przestań jątrzyć, bo to ten wątek i tak śmierdzi żenadą na odległość. NIe wiedzieć czemu wieczne pretensje - nie wiadomo skąd. Roszczenia i obrażanie ludzi. Dzielenie forum. Nie podoba się ? http://forum.budujemydom.pl/index.php?act=idx czeka. Nie wiem czemu służą te kretyńskie teksty obrażające innych ludzi na tym forum. Jesteś na tym forum prawie tak długo jak ja. NIe wiem ile zlotów zaliczyłeś, bo ja wszystkie jakie od momentu zalogowania mojego w FM się odbyły. I zakładam, że doskonale wiesz, że na ŻADNYM ZLOCIE ŻADNA SITWA SIĘ NIE SPOTYKAŁA a już na pewno nie po to, by na forum "znowu w celu bredzenia o klice" dyskutować. Tak, rzeczywiście, niektórzy się spotkają - czy Ci się to podoba czy nie. I nadal pod szyldem Muratora. Co za dno. Dla mnie EOT więc się nie sil - wszystko co miałeś napisać napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 29.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Nefer, chyba ten wpis jest efektem zmęczenia (późna pora). Ta wypowiedź Barbossy ma zupełnie inny kontekst – przynajmniej ja to tak odbieram. Fakt, że przewrotnie napisane – bo odnosi się do wcześniejszych dyskusji odnośnie „sitwy” (tak na marginesie, zgodnie z „zapodaną” definicją, Ty także do niej należysz – biorąc pod uwagę staż, tytuł i udział w Zlotach ). Wracając do wiodącego problemu – Zlotu. Nie sądzę, aby było aż nadto czasu, aby zorganizować Zlot do wakacji – chyba, że termin ma być późniejszy. Dobry organizator planuje tego rodzaju masówki z wielomiesięcznym wyprzedzeniem – chyba, że ma tyle „kasy”, że obejdzie się bez opłat uczestników i (lub) bez sponsorów imprezy – ale wtedy pozostaje tez kwestia czasu dla potencjalnych uczestników, aby mogli się „zaplanować”. Dziwi mnie tylko, że Dziewczyny dokonując takich wpisów, same doskonale zorganizowane nie dostrzegają tego faktu. Dziwi mnie znów nieracjonalne działanie Redakcji przenoszące ten wątek „pod dywan”. Dziwi mnie jednoznaczne stwierdzenie Redakcji, że nie będzie nas a będzie las. Na zakończenie. Życie „towarzyskie”, spotkania, Zloty oficjalne lub mniej, itp. zapewne dalej będą kontynuowane i tego nikt nie zmieni. I to właśnie jest najcenniejsze i najfajniejsze, że ludzie, którzy poznali się wirtualnie w necie, kontynuują to w realu, a kto i dlaczego to organizuje jest bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Drodzy Forumowicze,tyle niepotrzebnych nieporozumień. Prosimy, nie ulegajmy tej fali wzajemnych oskarżeń. Bo: - Nasza reakcja była tylko i wyłącznie protestem przeciwko mnożeniu zarzutów i czarnowidztwa, bez względu na to czy na forum dzieje się dobrze, czy źle. - Przeniesienie tematu z Hyde Parku do Uwag o forum było czynnością wyłącznie administracyjną. Odnośnik pozostał, by każdy znalazł temat także w Hyde Parku. - Forum jest silne Wami, którzy jesteście tutaj od lat, angażujecie się, jesteście bardzo prawdziwi, ludzcy, nie wirtualni. Wy tworzycie klimat tego miejsca. Zawsze to powtarzamy.- Postawa redakcji jest jednoznaczna: cieszymy się tym forum, i Wami, staramy się by wszystko działało jak należy. Kto był na zjazdach wie, że i w spotkania wkładamy serce. - Czy spotkanie będzie w tym roku organizowane przez redakcję? Informacja wkrótce, bo sprawa wymaga po prostu u nas uzgodnień. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Droga Redakcjo. To ja czekam na wiadomość gdzie i kiedy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja również czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts