zoey 17.03.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Mam problem. Jeśli ktoś może służyć informacją to będę wdzięczna. 15 roku temuwprowadziłam się nowego mieszkania, na podłogi została położona typu deskabarlinecka (chyba firma Klassen). Wszystko było ok, aż jakieś 3 miesiące temupodłoga zaczęła mi się zachowywać fatalnie - deski się rozsychają (nie wiem,tak to się chyba nazywa), odchodzą od siebie, pojedyncze "fałdują się" imiejscami pękają. Zaczyna to wyglądać fatalnie i szczerze mówiąc nie wiem cojest przyczyną tego. Podłoga była normalnie czyszczona, nie wylewałam na niąlitrów wody czy coś, normalny płyn do mycia podłóg + mop raz w tygodniu, tochyba nie przesada.... Co z tym zrobić, czy taka podłoga nadaje się doodratowania? Choć nie mam pomysłu jak. I co mogło być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 17.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 http://forum.muratordom.pl/deska-barlinecka-bubel,t115653.htm Nie Ty pierwsza i nie Ty ostatnia miałaś problem z deską barlinecką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts