Adam626 28.09.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Czy można reklamować drzwi HS jeśli przy +6C na podwórku i +22C w domu i temperaturze pozostałych okien w narożnikach 19,5-20C mam w narożniku HSa 12C? piździ z tego HSa. Profile nierówno przylegają do ramy. Zastanawiam się czy to reklamować, czy tez kopną mnie w d...? Może po prostu od zewnatrz i wewnątrz zakleić silikonem by nie wiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
innabajka 30.12.2015 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Czy można reklamować drzwi HS jeśli przy +6C na podwórku i +22C w domu i temperaturze pozostałych okien w narożnikach 19,5-20C mam w narożniku HSa 12C? piździ z tego HSa. Profile nierówno przylegają do ramy. Zastanawiam się czy to reklamować, czy tez kopną mnie w d...? Może po prostu od zewnątrz i wewnątrz zakleić silikonem by nie wiało? Mam ten sam problem co ty ;/ u mnie chłodne powietrze czuć w przeszkleniu stałym w narożnikach przy -7*C na zewnątrz mam +5*C chyba nie jest to normalne zjawisko w szczególności że producent chwali się że to okno to "THERMOSLIDE" a jak pada deszcz to potrafi przedostać się tam WODA Mam wrażenie że w narożnikach rama jest lekko wygięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 06.01.2016 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Reklamacja w trakcie. Przy -20 nawet w narożnikach miałęm -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts