olecki 18.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 jak wiemy, energetyka ma czas do 2 lat na podłączenie prądu na działkę. Słyszałem jednak, że w razie wykonania podłączenia prądu na własny koszt - czas ten może znacząco się skrócić. Czy ktoś z was ma doświadczenia w tej kwesti? jakie sa koszty podlaczenia np. od metra? czy to w ogóle jest możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 18.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Na własny koszt możesz przygotować projekt budowlany przyłącza a nie wybudować go. Mimo to znacznie przyspiesza to realizację przyłączenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olecki 18.03.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 na czym to dokładnie polega? czy mam złożyć normalny wniosek do energetyki? myślełem że to własnie oni wiedzą co i gdzie podłączyć i raczej nikt tego spoza energetyki nie wie. Bo jak można zlecić komuś zrobienie projektu przyłącza - skoro ktoś spoza eneregtyki nie zna infrastruktury i nie wie co i jak rozbudować by podłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts