Jarek EM08 05.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 A jaka firma robiła Ci tę wentylację mechaniczną z rekuperatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 05.01.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Firma "Nie daj się " czyli ja i mała spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11opolanka 08.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Firma "Nie daj się " czyli ja i mała spółka Panie Adamie proszę napisać gdzie robiony był dach bo w tym roku zaczniemy budowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 09.02.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam. Więźbę robiła firma Wiązar z Wielunia, polecam. pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11opolanka 09.02.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Bardzo,bardzo dziękuję za podanie firmy stolarskiej.Mamy już namiary i oferują do zamówienia, powyżej 25 tyś.zł, meble ogrodowe gratis.Nie wiem czy wypada się zapytać Pana ile kosztował dach.Jestem też ciekawa jak się mieszka w nowym domku i jaką ma opinię Pana żona.My również garaż postawimy oddzielnie bo pokoje są małe a szczegolnie salon,Za opinię Państwa będę niezmiernie wdzięczna.Hej-opolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.02.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam. Możesz śmiało liczyć na dwa lub trzy komplety mebli jeśli dają na każde 25 jeden komplet:) Wnętrza mam bardzo mocno zmienione, głównie ze względu na układ działki. Można dosyć mocno pokombinować z układem wnętrz bo praktycznie nie ma tam ścian nośnych więc nie ma problemu. Dużym minusem na dzień dzisiejszy jest dach przy wejściu. Przy dużym śniegu wszystko leci na chodnik przed drzwiami. Wiosną będę trochę dorabiał dachu bo jest to kłopotliwe. Może warto od razu o tym pomyśleć. Dla widoków zrezygnowałem z małego pokoju na parterze ( bo i tak wyszedł jeden z garazu) ale to już jak kto woli, jeśli nie ma nic ciekawego do oglądania to warto ten pokój zrobić. Salon tylko po prostych mam 6x5 plus ten mały fragment 2,5x3. Kuchnia 3x4. Klatka schodowa 2x3. Po garażu jest pokój 3x3, pomieszczenie gospodarcze 2x2, łazienka 2x2. Wiatrołap 3x3. Schody mam w innym miejscu niż w projekcie ale to znowu zależy co komu pasuje. Salon nie wydaje się mały. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 10.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 A co się stało, że zmieniłeś nick? Ktoś go sobie opatentował?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 10.02.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nick okazał się reklamowy i należałoby za jego posiadanie płacić Aż dziw bierze, że masz jeszcze swój dopisek pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 10.02.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nick okazał się reklamowy i należałoby za jego posiadanie płacić A te systemy grzewcze to Ty? Aż dziw bierze, że masz jeszcze swój dopisek pozdr adam E tam... Reklama to nie jest, nie nawołuję do nienawiści rasowej, nie krzyczę "Bić pedałów" A jak już, to jest to tylko taka mała antyreklama... A poza tym o prawdę nie można się obrażać i ingerować ludziom w sygnaturki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 28.03.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam, W sumie nigdy wczesniej nie zagladalem do Twojego dziennika, i jestem pelen podziwu, za determinacje w realizacji super oszczednej chatki. Szczegolnie podziwialem te 33cm szarego na scianie, az z pogarda patrze na moje 20cm plyty szarego, jeszcze nie zamontowane. Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko, jesli mozna znac cene ocieplenia poddasza pianka i jakies namiary na firme (na priv) - dzieki Zycze powodzenia w dalszej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.03.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witaj Tomi Ocieplanie pianką jest mocno zależne od grubości, każdy centymetr ma znaczenie. Ja miałem trochę nietypowo bo ocieplałem tylko prawie pionowy kawałek dachu więc grubość miałem określaną jako średnią. Przy ok. 30 m2 i grubości od 25-35 cm (średnia 30 cm ) kosztowało to ok. 3500. Dużo czy mało ? Drugi raz też robiłbym pianką ( szybkość wykonania i dokładność) i to również nad piętrem gdzie teraz mam wełnę ( która przy większej grubości się zbija - 63 cm). Aby się nie zbijało należałoby robić dużo dodatkowych konstrukcji co już jest mocno upierdliwie. Wykorzystałem częściowo elementy więźby ale i tak boję się myśleć jak to tam będzie wszystko wyglądać ( dla większego spokoju nie zrobiłem wejścia na strych ) Firma która robiła piankę to Futurehouse - Murowana Goślina/Poznań, wykonawca bardzo grzeczny i solidny, mogę polecić. pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 28.03.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dzieki, za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 12.04.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 gratuluję,odważny projekt ale wyszło fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 12.04.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dziękuję i witam Izatrzyzero:) Uzupełniam dziennik, zapraszam do oglądania. pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.04.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dziękuję i witam Izatrzyzero:) Uzupełniam dziennik, zapraszam do oglądania. pozdrawiam adam izatrzyzero, fajnie to napisałaś,choć teraz to juz jest izatrzydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 13.04.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Czołem Serwis24 Zimowy widok przez to duże okno jest zabójczy http://www.exsite.pl/engine/data/emoticons/ok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 13.04.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Hey Jarek. Wkróce wkleję wiosenny Iza lepiej zrób od razu Iza18 zawsze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 14.04.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Hey Jarek. Wkróce wkleję wiosenny Iza lepiej zrób od razu Iza18 zawsze aktualne Oj żeby się tak dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Przecudny domek - taki trochę jak z bajki. Zawsze bardzo podobał mi się w katalogu Archipelagu i byłam ciekawa czy ktoś odważy się go wybudować - a tu proszę jaka niespodzianka - jest na FM Szkoda tylko, że nie ma aktualnych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskapa 06.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Adamus, a czy mógłbyś coś napisać o pompie ciepła? Jak się sprawuje, itp? Jeśli już gdzieś pisałeś, to tylko poproszę o linka Ciekawa jestem czy PC się sprawdza, chociaż i tak generalnie jestem za wszelkimi takimi rozwiązaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts