aadamuss24 08.06.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dałem gołe czujniki, nóżki tylko były zaizolowane. Nic nie sprawdzałem bo zima była i mi się nie za bardzo chciało. Dałem je pod płytą, na murze pomiędzy styro a murem na ścianie północnej i południowej, w wylewce podłogówki i dam jeszcze kilka ale to już gdzieś na rurach. Jeden wpuściłem 120 metrów w ziemię ale głosy mówią, że nie zadziała pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.06.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 zmiany na forum uniemożliwiają normalne uzupełnianie dziennika. poczekam kilka dni ze zdjęciami a dzieje się dużo Chyba nie myślisz że ktoś w to wątpi Czekamy, czekamy ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 11.06.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No daszek marzenie jak z bajki o Jasiu i Małgosi. Okna też spektakularne ! podziwiam i pozdrawiampap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 11.06.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Pozdrawiam wszystkich oglądających. Więcej zdjęć będzie pod koniec przyszłego tygodnia, jak wszystko dobrze pójdzie upały straszne, jednak wiosną lepiej się robiło niż teraz gdy temp. sięga 34 stopni. Zagrożenie deszczem też jest większe i pogoda mniej przewidywalna. adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 21.06.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Zaległości nadrobione nowe zdjęcia w dzienniku choć jeszcze nie wszystkie pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 02.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Serwis24, nie bałeś się robić taki głęboki wykop zaraz obok płyty? Okna rzeczywiście super wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.07.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Bałem się ale chyba wszystko się udało i będzie ok Bardzo dużo kombinowania było aby to można było dobrze zrobić, na zdjęciach wielu rzeczy nie widać. pozdr adam Edytowane 2 Lipca 2010 przez aadamuss24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 18.07.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Nowe zdjęcia pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 26.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Boże jak mi się ten dom podoba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 27.07.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hej Aga, już Cię bardziej lubię dom budzi mieszane uczucia albo się komuś od razu podoba albo nie pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 28.07.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dom cudeńsko, najbardziej podoba mi się dach i okna. Pytanko: skąd masz okienka i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 28.07.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam. Okna i drzwi firma http://www.alglob.pl/, Poznań ul. Bukowska kawałek za rondem Przeźmierowo. Bardzo fachowe podejście do tematu, dobry doradca techniczny i ekipy montażowe. Nie było rzeczy niemożliwych W weekend przeprowadzka Zostało jeszcze parę rzeczy do wykończenia ale to raczej na zewnątrz. Dużo się dzieje w bardzo szybkim tempie i nawet czasu na wklejanie zdjęć brak. Nie wiem czy na tym zadupiu uda mi się załatwić jakiś internet ??? Blu konekty i inne plusy odpadają bo cierpliwości po budowie to już mi brak muszę sprawdzić jak działa coś radiowego i może na taki się zdecyduję. Ciężko będzie bez internetu chyba tv będę musiał kupić Pozdrawiam czytających. W miarę możliwości będę nadrabiał zaległości. adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 30.07.2010 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nowe zdjęcia. pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 31.07.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 No to w lipcu sie wprawdzasz Super zdjęcia. Zastanawiałem się nad wynikiem GWC, próbowałeś regulować szybkość zasysania powietrza, bo może zbyt dużą prędkość miałeś i powietrze nie nadążało z wychłodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 31.07.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Weekend na półmetku to pewnie przeprowadzka idzie pełną parą. Właśnie sobie uświadomiłem że Twoja "zabawa" w budowanie była bardzo krótka, logistycznie wręcz perfekcyjnie przygotowana. Na drobne poślizgi myślę że z perspektywy czasu już dawno machnąłeś ręką. W 5 miesięcy postawić domek. Ho ho to wynik godny pochwały. Teraz przed Tobą kolejny etap, czyli dopinanie wszystkiego na ostatni guzik. Powinieneś, bo w pełni zasłużyłeś, zorganizować sobie jeszcze w sierpniu garden party na swoich włościach, coby można potomnym powiedzieć że impreza latem 2010 roku była bardzo udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 31.07.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 DrKubus, nic nie regulowałem wentylatorem idzie na maxa non stop. Moc tego wentylatorka to 35 W więc mocny to on nie jest. Wywiewa przez okna, przynajmniej tak myślę. Jani, przeprowadzka to jedno a całkowite wykończenie to drugie. O poślizgach może już zapomniałem ale odbijają mi się czkawką do dzisiaj, muszę czekać na wykonawców i prosić aby raczyli do mnie przyjść i coś dokończyć. Z grubsza już można mieszkać, brakuje lamp, listew, wykładziny i boazerii na piętrze. Kończą murować kawałek płotu i układać kostkę, została do wylania właściwa posadzka w garażu i montaż całej kotłowni i innych dupereli. Dużo pierdół dla różnych osób i przez to się ciągnie. Dziękuję wszystkim czytającym za odwiedziny i życzę powodzenia w miarę możliwości będę pokazywał dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzechot 30.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Super domek, super dziennik. Zazdroszczę takiej organizacji budowy. No i znalazłem w końcu kogoś, kto jak ja szczyty wycinał Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 30.08.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam orzechot. Zamiast zdobywać Teraz jestem internetowo tekstowy czyli mogę czytać i pisać ale o oglądaniu i umieszczaniu zdjęć to mogę zapomnieć Może wkrótce w pracy będę miał trochę szybszy internet to nadrobię zaległości w zamieszczaniu zdjęc. Z prac na budowie: zbiornik na deszczówkę się pojawił, studnie chłonne, podjazd, ścieżki, słupki, lampy. Pozostają pierdoły typu listwy przypodłogowe ale juz mi się nie chce pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 08.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Przepiekny domek...czy można prosić o zdięcia wnętrz??? Wygląda jak z bajki, sliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Podglądam od dawna. Piękny kotów szukasz, może coś stąd będzie pasować http://cgi.ebay.pl/Ozdoby-dachowe-Kot-le-cy-ceramice-/300477161613 http://www.creaton.de/pl/produkty/akcesoria-dachowe/ozdoby-dachowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts