Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karii - komentarze-dobre rady-krytyka

Recommended Posts

Dałem gołe czujniki, nóżki tylko były zaizolowane. Nic nie sprawdzałem bo zima była i mi się nie za bardzo chciało. Dałem je pod płytą, na murze pomiędzy styro a murem na ścianie północnej i południowej, w wylewce podłogówki i dam jeszcze kilka ale to już gdzieś na rurach. Jeden wpuściłem 120 metrów w ziemię ale głosy mówią, że nie zadziała :) pozdrawiam adam

• Odpowiedzi 176
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam. Okna i drzwi firma http://www.alglob.pl/, Poznań ul. Bukowska kawałek za rondem Przeźmierowo. Bardzo fachowe podejście do tematu, dobry doradca techniczny i ekipy montażowe. Nie było rzeczy niemożliwych :)

W weekend przeprowadzka :) Zostało jeszcze parę rzeczy do wykończenia ale to raczej na zewnątrz. Dużo się dzieje w bardzo szybkim tempie i nawet czasu na wklejanie zdjęć brak. Nie wiem czy na tym zadupiu uda mi się załatwić jakiś internet ???:) Blu konekty i inne plusy odpadają bo cierpliwości po budowie to już mi brak :) muszę sprawdzić jak działa coś radiowego i może na taki się zdecyduję. Ciężko będzie bez internetu :( chyba tv będę musiał kupić :) Pozdrawiam czytających. W miarę możliwości będę nadrabiał zaległości. adam

Weekend na półmetku to pewnie przeprowadzka idzie pełną parą.

Właśnie sobie uświadomiłem że Twoja "zabawa" w budowanie była bardzo krótka, logistycznie wręcz perfekcyjnie przygotowana.

Na drobne poślizgi myślę że z perspektywy czasu już dawno machnąłeś ręką.

W 5 miesięcy postawić domek. Ho ho to wynik godny pochwały. :wave:

Teraz przed Tobą kolejny etap, czyli dopinanie wszystkiego na ostatni guzik.

Powinieneś, bo w pełni zasłużyłeś, zorganizować sobie jeszcze w sierpniu garden party na swoich włościach, coby można potomnym powiedzieć że impreza latem 2010 roku była bardzo udana. :):cool:;)

DrKubus, nic nie regulowałem wentylatorem idzie na maxa non stop. Moc tego wentylatorka to 35 W więc mocny to on nie jest. Wywiewa przez okna, przynajmniej tak myślę. Jani, przeprowadzka to jedno a całkowite wykończenie to drugie. O poślizgach może już zapomniałem ale odbijają mi się czkawką do dzisiaj, muszę czekać na wykonawców i prosić aby raczyli do mnie przyjść :( i coś dokończyć. Z grubsza już można mieszkać, brakuje lamp, listew, wykładziny i boazerii na piętrze. Kończą murować kawałek płotu i układać kostkę, została do wylania właściwa posadzka w garażu i montaż całej kotłowni i innych dupereli. Dużo pierdół dla różnych osób i przez to się ciągnie.

Dziękuję wszystkim czytającym za odwiedziny i życzę powodzenia :) w miarę możliwości będę pokazywał dalsze postępy.

• 5 weeks później...
Witam orzechot. Zamiast zdobywać :) Teraz jestem internetowo tekstowy :) czyli mogę czytać i pisać ale o oglądaniu i umieszczaniu zdjęć to mogę zapomnieć :( Może wkrótce w pracy będę miał trochę szybszy internet to nadrobię zaległości w zamieszczaniu zdjęc. Z prac na budowie: zbiornik na deszczówkę się pojawił, studnie chłonne, podjazd, ścieżki, słupki, lampy. Pozostają pierdoły typu listwy przypodłogowe :) ale juz mi się nie chce :) pozdrawiam adam

• 2 months później...