Jaroma 27.01.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Czy mieliście doczynienia z bateriami hiszpańskiej firmy Tres?Jak się one sprawują?Jaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 27.01.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 właśnie takie będę montował."skay tres" 3-otworowa wannowa + umywalka +bidet5 lat gwarancji mam nadzieje ze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.01.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 W porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Codziennie od 2 lat mam stycznośc z około 300 takimi bateriami w hotelu ( różne i wannowe i umywalkowe i prysznicowe) jak na taką ilośc i okres miałem może ze 2 lub 3 razy małe problemy- ktos za silnie pociągną rączkę i trzeba było dokręcać- tak więc jak widzisz nic poważnego ) - jedna wada ( zreszta także tej firmy baterie mam w domu ) to jeżeli chcesz nastawić precyzyjnie poziom natężenie wody to musisz się trochę przyłożyć - wtedy używasz dwóch rąk ) . Inaczej mówiąc jedną ręką to otwierasz na maxa a dopiero dwoma zmniejszych do odpowiedniego poziomu - jeżeli chodzi o oszczędność wody to raczej nie polecam ale jeżeli chodzi o awaryjnośc to wszystko jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 02.02.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 To powyższe to ja. Także jeżeli chodzi o cene w stosunku do jakości to OK, ale teraz do domu to jednak bym kupił jakąś baterie , która ma skokowo ustawianie poziomu wypływu wody- dla mnie to ważne bo mam przepływowe ogrzewacze wody , które ciągną jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek 02.02.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Polecam . Jakość bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Widlak 15.03.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Szukam opini uzytkownikow o bateriach firmy Nobili. Podobaja mi sie satynowe (licze na to, ze nie bedzie na nich widac osadu z kamienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 29.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Wybierz tresa też robią stynowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 26.01.2007 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Podciągam. Czy aktualni użytkownicy baterii Tres są z z nich także zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 26.01.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 my tez kupilismy tres'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastus2 19.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Czesc, kupuje wlasnie Max Tresa do lazienki cala serie. Beda to baterie typu laska - nie mylic z laseczką . Nazwa stad ze przypomija odwrócona laskę - kto ma bedzie wiedzial o co hcodzi - takie odwrocone J. Ale rodzi mi sie wwtpliwosc co do baterii bidetowej - czy taka bedzie praktyczna, czy lepiej wziac zwyklego, prostego Max Tresa. Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami, moze ktos ma innej firmy te "laski" - jak sie sprawują ??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 19.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 My mamy Tres Maxx od roku - prysznic, wanna i umywalka, takie baterie a pałeczką - są super, swietnie wyglądają, dobrze sie myją (chrom błysk) i swietnie działają. Szczególnie podoba mi sie słuchawka prysznicowa - dobrze leci z niej woda, nie rozpryskuje się. Kupiłabym jeszcze raz mimo,że droga. Na dole mam matowe Deante, bateria OK, ale ten mat sie nie sprawdza - wiecznie brudny nawet po umyciu - ciągle widać jakies plamy. To samo mam z przyciskiem do sedesu. Ten w macie wiecznie zaplamiony, widac paluchy, ten w chromie błyszczącym czysciutki i bez śladów palców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastus2 20.04.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Wiem, ze Tresy sa fajne, ale w moje pytanie dotyczy szczegolnie tego, czy bateria bidetowa typu laska, nie ma zbyt wysoko umieszczonej wylewki, co moze byc niepraktyczne??Ma ktos takie problemy czy nie ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena1234 13.01.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witam. Niestety stałam się właścicielką hiszpańskich baterii TRES serii Tres-Retro. Jestem załamana ich jakością- kupiłam cztery baterie- każda ma jakieś uszkodzenia na powłoce chromowanej- hiszpański szajs. Dwie mają uszkodzenia mechaniczne powłoki chromowanej, trzecia ma rdzawe plamy pod warstwą chromu, a czwarta nie jest dokładnie pokryta chromem i można zdrapać tę cienką warstwę paznokciem , aż do metalu!!!Łącznie kosztowały mnie one około czterech tysięcy złotych, a jakość gorsz od tych za 30 zł/szt. Dlaczego ludzie nie piszą o tym na forum??Wcześniej szukałam informacji - i były same pochwały . ODRADZAM!!! Teraz będę reklamować- zobaczę z jakim skutkiem. Jestem załamana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 13.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 My mamy całą łazienkę z TRES (na razie korzystamy krótko) i póki co wszystko w porzadku. W poprzedniej łazience też był tres, jakieś kilkanaście lat i baterie działają do dziś dnia bez zarzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 13.01.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witam. Niestety stałam się właścicielką hiszpańskich baterii TRES serii Tres-Retro. Jestem załamana ich jakością- kupiłam cztery baterie- każda ma jakieś uszkodzenia na powłoce chromowanej- hiszpański szajs. Dwie mają uszkodzenia mechaniczne powłoki chromowanej, trzecia ma rdzawe plamy pod warstwą chromu, a czwarta nie jest dokładnie pokryta chromem i można zdrapać tę cienką warstwę paznokciem , aż do metalu!!! Łącznie kosztowały mnie one około czterech tysięcy złotych, a jakość gorsz od tych za 30 zł/szt. Dlaczego ludzie nie piszą o tym na forum?? Wcześniej szukałam informacji - i były same pochwały . ODRADZAM!!! Teraz będę reklamować- zobaczę z jakim skutkiem. Jestem załamana.... z opisu sądząc to raczej towar z odrzutu i powinien być za pół normalnej ceny raczej wina sprzedawcy a nie producenta koniecznie reklamuj a jak kupione pośrednio ( internet ) to oddaj i po sprawie ja ma Tres baterię umywalkową i zestaw prysznicowy z głowicą termostatyczną od 3 lat i stan idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 13.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Mam zamontowane dopiero, wyglądają ładnie, co do użytkowania to jeszcze niewiele mogę powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 17.01.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Spojrzałem te baterie Tres i są dość drogie. Przeciętnie nawet droższe niż Roca, a porównując design to myślę, że z hiszpańskich baterii bliższa mi jest właśnie Roca. Chociaż obie firmy idą w podobnym kierunku w projektach baterii, Tres nie widziałem by miał w ofercie taką różnorodność. Natomiast w Roca też sobie wzięli do serca oszczędzanie wody, w wielu bateriach montują systemy click czy cold start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena1234 30.05.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 z opisu sądząc to raczej towar z odrzutu i powinien być za pół normalnej ceny raczej wina sprzedawcy a nie producenta koniecznie reklamuj a jak kupione pośrednio ( internet ) to oddaj i po sprawie ja ma Tres baterię umywalkową i zestaw prysznicowy z głowicą termostatyczną od 3 lat i stan idealny Piotrek- wybacz ale PRODUKT to zawsze wina/zasługa producenta! Sprzedawca tylko sprzedaje towar który znalazł się na rynku. PODSUMUWUJĄC - wyszło to z fabryki TRESA i z winy braku kontroli jakości- znalazło się na rynku- WSTYD!!! Więc teoretycznie, taki szajs może znaleźć się u każdego z Was. Dlatego ODRADZAM! Kupowałam w sklepie z armaturą. REKLAMOWAŁAM. Dzisiaj, po 6 miesiącach nadal nie przysłano mi wszystkiego. Do dupy jest przedstawiciel handlowy dowożący towar do sklepu- pewnie zebrał same reklamacje i chciał mi to wcisnąć (POLAK potrafi). Mam tylko nadzieję, że po podłączeniu nie będą przeciekać- wszystko jeszcze przedemną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajacekk 06.10.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Drodzy, Jeśli piszę offtopic to prośba o przeniesienie do odpowiedniego wątku. Mam problem z baterią Tres Loft podtynkową. Wypada mi z baterii regulator, który przełącza wodę pomiędzy deczownicą a baterią. załączam zdjęcie zawsze udawało się włożyć i działało, a tym razem nie ma szans! Próbowałem już wszystkiego. Czy mieliście też taki problem? Prośba o pomoc. z góry dzięki!! jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts