ave 06.10.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 ostatnio jakimś cudem także wyciągnęła to coś, co przełącza baterię/prysznic. Trzeba wyciągnąć taki bolec, który powinien być w górze i po prostu przykrecić. Po fakcie okazało sie proste i logiczne. Ale teraz chyba dokładnie nie wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajacekk 06.10.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 ostatnio jakimś cudem także wyciągnęła to coś, co przełącza baterię/prysznic. Trzeba wyciągnąć taki bolec, który powinien być w górze i po prostu przykrecić. Po fakcie okazało sie proste i logiczne. Ale teraz chyba dokładnie nie wytłumaczę Nie wiem, czy mamy ten sam model. Ja mam ten: http://www.lazienkaplus.pl/pl/zestaw-natryskowy-z-bateria-podtynkowa-tres-loft-tres-20018002,417094,138,i.html Jeśli masz ten sam to napisz proszę jak to ogarnęłaś. Chodzi o ten bolec na którym jest sprężynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajacekk 07.10.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 hej, czy miał ktoś z Was ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareksy 25.03.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Baterie bardzo dobrze się prezentują , co do jakości i trwałości to ciężko powiedzieć użytkuje je od 2 miesięcy, Na pewno na minus to że bateria umywalkowa ciekła od nowości , serwis zrzucił winę na brak zaworów z filtrem , generalnie jak najbardziej mają rację ale ich zachowanie i zachowanie serwisanta na pewno nie wpłynie na ich wybór w przyszłości . Po tej historii - Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts