Linka 03.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 dzięki, zorzumiałam...ale co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 03.03.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 1. przeczekać2. nie wpuścić wirusa na swój komputer3. zgłosić administratorowi serwera, żeby coś z tym zrobił4. kupić bazukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 03.03.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Tak jest! Wszystkie 4 punkty wykonane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 03.03.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Uważajcie bardzo na załączniki ZIP! Ostatnio dostałem mail spod adresu firmowego, bardzo godnego zaufania, zawierający dość wiarygodną informację i polecający otworzyć załączony plik ZIP przy użyciu podanego hasła, żeby dowiedzieś się więcej na sygnalizowany temat. Dość sprytny podstęp! Podobno krąży tego już sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 03.03.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 potwierdzam, czytałam dziś na onecie...nie ma na te robaki jeszcze sposobu, skanery nie wykrywają...trzeba samemu kliknąć, podać hasło z e-maila i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.03.2004 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Groźny wirus w poczcie: Skanery nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.03.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Z tymi dziwnymi mailami, to koszmar. W ubiegły weekend nie miałam internetu, w poniedziałek włączyłam MSOutlook'a i odebrałam 14 maili z wirusami, program antywirusowy się napracował! Najgorsze, że w tygodniu dostałam maile od osób, do których nic nie pisałam, że przesyłałam im wiadomości z wirusami! Około czwartku poszłam po rozum do głowy i zaktualizałam Windowsa, problemy się skończyły, ufff. Dostaję już tylko swoją pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts