kachna28 21.03.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A czy oprócz podłogówki warto dodać małe kaloryfery pod oknami połaciowymi na poddaszu czy podłogówka wystarczy? Ma tak ktoś??? a po co Ci te kaloryfery? spowoduje to tylko problem z regulacją, bo kaloryfery maja 2x wyższą temperaturę zasilania niz podłogówka. W tegoroczne mrozy poniżej -20 stopni u nas w domu było cały czas 20,5-21 stopni -podłogówka wyrabiała, mimo, ze w ponad polowie domu mamy drewno na podłodze -więc teoretycznie słabszą "przepuszczalnosć" ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 22.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ZołzaMogę Cię prosić żebyś zrobiła parę fotek z kotłowni, czy pompkę z kominka masz w kotłowni czy przy kominku, czy ciepłą wodę masz też z kominka czy tylko z gazówki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 22.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wszystkie pompki mam w kotłowni, cw mam z pieca i kominka jak zrobię zdjęcia to się odezwę na priva i przeslę ale to moze potrwać bo moja cyfórwka siadła jacekaqua - dziękuję za wyjaśnienia, śpię spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 22.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 od podłogówki mam przy rozdzielaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 22.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dzięki za informację a na zdjęcia poczekam.Co do cyfrówki to też zajechałem i mi nie działa, tak jest jak się robi zdjęcia na budowie.Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts