ecach 19.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam. Nazywam się Marcin Ladach. Mieszkam w Słupsku , gdzie swój czas poświęcam Rodzinie i pracy. Prowadzę małą własną działalność Ciesielsko-Dekarską . Mam dwie ukochane Córeczki i przeukochaną Żonkę . Dachy to moja Pasja , Ludzie mówią , że jestem Dachokolikiem , ale ja to kocham . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecach 22.03.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam Cię również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 29.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witach Dachokoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts