marius37 20.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 witam czy ktoś z was kiedyś robił samodzielnie (lub widział jak to się robi) bruk z kamieni polnych czyli tradycyjny taki, jakim kiedyś wzmacniano drogi? mam raptem do utwardzenia 2-3 m2 i nie wiem - czy to polega tylko na dopasowaniu kamieni i zasypaniu żwirem czy są jakieś haczyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słej 21.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 widziałem dwie technologie:1. z użyciem glebogryzarki do mieszania piasku z cementem jako warstwy nośnej, potem zagęszczarka, następnie układanie kamieni (spadli od osi na boki)2. ręczne mieszanie piasku z cementem, w takie podłoże wbijanie młotem kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 21.03.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 czyli podkład podobny jak przy kładzeniu kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts