ja14 20.03.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam.Mam wrazenie, ze nasze forum cierpi na niedostatek moderacji. Tematy czesto schodza na psy, na porzadku dziennym sa pyskowki i kryptoreklamy.Dlatego pomyslalem, ze mozna by ulatwic zadanie opiekunom wprowadzajac przycisk "zglos post do moderacji". Bylby to sygnal, ze warto zajrzec do danego posta i byc moze go usunac lub przeniesc. Mozna zaprogramowac zeby alarm zadzialal dopiero po kilku kliknieciach przez roznych uzytkownikow.Byc moze wtedy watek "czy jest ktos niezadowolony z podlogowki" nie mialby 14 stron. (Nie mam sily tego czytac. Czy jest tam ktos niezadowolony z podlogowki?)Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.03.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witam. Mam wrazenie, ze nasze forum cierpi na niedostatek moderacji. Tematy czesto schodza na psy, na porzadku dziennym sa pyskowki i kryptoreklamy. Dlatego pomyslalem, ze mozna by ulatwic zadanie opiekunom wprowadzajac przycisk "zglos post do moderacji". Bylby to sygnal, ze warto zajrzec do danego posta i byc moze go usunac lub przeniesc. Mozna zaprogramowac zeby alarm zadzialal dopiero po kilku kliknieciach przez roznych uzytkownikow. Byc moze wtedy watek "czy jest ktos niezadowolony z podlogowki" nie mialby 14 stron. (Nie mam sily tego czytac. Czy jest tam ktos niezadowolony z podlogowki?) Co o tym myslicie? Tak, niejaki Bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Tak, niejaki Bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Na pewno pomógłby bardzo w pracy modom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 21.03.2010 01:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dzieki Cieszynianka - na Ciebie zawsze mozna liczyc:-) Bede do Ciebie pisal na priva zawsze jak watek bedzie za dlugi lol.Jestem bardzo ciekawy Twojego zdania co do meritum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dlatego pomyslalem, ze mozna by ulatwic zadanie opiekunom wprowadzajac przycisk "zglos post do moderacji". Świetny pomysł. Wpadłam na niego i postulowałam chyba już kilka lat temu. Potem dowiedziałam się, że nie byłam pierwsza To forum to beton jeśli chodzi o jakiekolwiek zmiany, więc lepiej o takich pomysłach zapomnieć. Redakcja nawet się nie odezwie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.03.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dzieki Cieszynianka - na Ciebie zawsze mozna liczyc:-) Bede do Ciebie pisal na priva zawsze jak watek bedzie za dlugi lol. Jestem bardzo ciekawy Twojego zdania co do meritum. Pozdrawiam. Pisz śmiało, jak wiem, to powiem (znaczy napiszę) Co do pomysłu, to bardzo mi się podoba, ale obawiam się, że JoShi ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.03.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Pewnie każdy przycisk to nie tylko ikonka przy danym poście, ale też miliony kilobajtów na przetworzenie danych. I ktoś, kto je będzie przeglądał.. Idąc dalej można poprosić o przycisk "usuń wpis" itp. I mówię to całkiem powaznie... tylko czy to już nie jest cenzura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gdyby każdy mógł usunąć jakikolwiek wpis, to obawiam się, że wątki byłyby poszatkowane jak kapusta do kiszenia Szczególnie niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kochani, jestem moderatorem na forum, gdzie jest takie cuś. Ja mam tylko dwa działy. Jest nas tam trzech i nie idzie się wyrobić. Tu moderatorów powinno być w takim razie coś około 15 - 20 osób. A najlepiej jakby wszystkich najlepszych fachowców wyposażyć w taką funkcję. Inaczej to się zaje..ą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A teraz latają po całym forum jak koty. Albo mają skrzynkę zapchaną zgłoszeniami. Na pewno pomoc przydałaby się. Moderuję też kilka rzeczy ale nie tak ogromne forum w kilka osób, bo to jakiś koszmar. Choć rzeczywiście czujność forumowa jest i zbyt dużo spamu nie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Gdyby każdy mógł usunąć jakikolwiek wpis, to obawiam się, że wątki byłyby poszatkowane jak kapusta do kiszenia Szczególnie niektóre Oj tylko nie myśl, że chcę mieć taką władzę by jednym klikiem usunąć post.. Tak jak z pozycją "do moderacji" czy "pomogłem" wymagałoby to odpowiedniej liczby głosów. Poza tym tak sobie teraz myślę.. jednak "moderacja" w pełni wyczerpuje potrzebę funkcji "usuń"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 chcę władzy... dajcie mi przycisk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 23.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kto przyciskiem wojuje, od przycisku ginie... lolMysle, ze moderator jednak powinien zostac, bo inaczej to juz widze jak sie privy grzeja "zbieramy glosy do wyciecia iksinskiego - pomozesz?"Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 a ja chciałbym mieć taki przycisk, żeby po naciśnięciu nie było niczego no, może jakieś gołe baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 23.03.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No i juz by sie przycisk przydal. Popros ladnie Cieszynianke to Ci podesle jakis przycisk z golymi babami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 a ja chciałbym mieć taki przycisk, żeby po naciśnięciu nie było niczego no, może jakieś gołe baby i po co? Żeby kwękały, że im zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 mądrość nad mądrościami przez Ciebie przemawianie chcę już tych gołych bab, tfu na psa urok, jakby te jeszcze kwękały to tylko pochlastać sięo - może przycisk "chlastanie" i coś by się wtedy działo, co - do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.03.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ja mam taki przycisk... sam się załącza i uwierz mi, nic przyjemnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 czyli jednak przycisk Kononowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts