JoShi 23.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pewnie każdy przycisk to nie tylko ikonka przy danym poście, ale też miliony kilobajtów na przetworzenie danych. I ktoś, kto je będzie przeglądał.. Moderatorzy przecież są, tylko zamiast gotowych raportów odbierają PW ze zgłoszeniami. Głupiego robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.03.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No i juz by sie przycisk przydal. Popros ladnie Cieszynianke to Ci podesle jakis przycisk z golymi babami:-) Tego jeszcze nie szukałam, ale jak zajdzie potrzeba, to się poświęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 24.03.2010 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No - w encyklopedii hasla na "s" byc MUSZA:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No i juz by sie przycisk przydal. Popros ladnie Cieszynianke to Ci podesle jakis przycisk z golymi babami:-) Tego jeszcze nie szukałam, ale jak zajdzie potrzeba, to się poświęcę Nie czsza. Zainteresowany zrezygnował, bo zmarzły, a łon z zimnych to tylko zimne nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.03.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No i juz by sie przycisk przydal. Popros ladnie Cieszynianke to Ci podesle jakis przycisk z golymi babami:-) Tego jeszcze nie szukałam, ale jak zajdzie potrzeba, to się poświęcę Nie czsza. Zainteresowany zrezygnował, bo zmarzły, a łon z zimnych to tylko zimne nóżki. Mam takie (moje własne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts