martinflash 20.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 przeglądałem zdjęcia z posadzkami jastrychowymi z ogrzewaniem podłogowym, zastanawiam się dlaczego nie są one uzbrojone siatką i jaka jest ich maksymalna grubość? czy są drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 20.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A co to jest jastrych??? Takimi zbroiłem wylewke podłogówki : http://www.pajeczyna.krakow.pl/52-Maty-zbrojeniowe-budowlane.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 20.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Co to jest jastrych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Jastrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 08.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nie wymagaja zbrojenia,grubość na podłogówkę to 4,5 cm ,przy załozeniu ,że masz równychudziak,strop.45 zł za 4,5 cm na gotowo,tam gdzie firmy to robią,nie wiem skąd jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 08.04.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Na ogrzewanie podłogowe lepiej dać siatkę - nie koniecznie taką jak w poprzednim poście sugeruje kolega. Jest też możliwość kupienia siatki w rolce. Zapobiega ona pękaniu płyty na ogrzewaniu podłogowym. Wynika to z rozszerzalności temperaturowej materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezka 09.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 to o czym pisałem dotyczy samopoziomujacej wylewki anhydrytowej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts