Gutek Fredek 20.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ... bo gdyby jeszcze były przymrozki - czy im to nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 20.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Za wcześnie - u mnie wchodząc na to co kiedyś było trawnikiem zapadam się prawie po kostki w rozmokniętą ziemię ...Jeszcze trochę może poczekać coby przeschła ziemia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gutek Fredek 20.03.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 U mnie mokro nie jest. Po trawnikach można sucha nogą chodzić. O aerowaniu pisze się jednak, że najlepiej po pierwszym skoszeniu trawy. Na razie kosić nie mam czego. Czy robiąc to teraz można w czymś trawnikom zaszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.03.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Skoro piszą, że po pierwszym koszeniu to czemu musisz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gutek Fredek 22.03.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nie muszę, ale mam chęć. Są też materiały, w których jest napisane, że najlepiej aerować teraz. No i co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 25.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 to co jak jest sucho to teraz czy po koszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts