Winniczka 15.08.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.08.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Gratuluje!!!................domek z charakterem.............nietuzinkowy............niby wszystkie sprzęty dodatki przypadkowe ale tworzące doskonałą całość..............domek , w którym chętnie chciałoby się przysiąść na czerwonej kanapie i pic dobre winko.................trzeba mieć talent żeby z takiej ilości różnych sprzętów nie wyszedł chaos i kicz przy okazji..........Tobie ta sztuka udała się w 100 % będę zaglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 15.08.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Winniczku, o żesz Ty !!! Ale masz dar ! Pięknie, jeszcze raz pięknie. Muffinami mnie przekonałaś - luuuuubiem. Wpadnę do Ciebie jak nic. ;) Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.08.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Oryginalnie i klimatycznie. Czy masz więcej zdjęć... rzuty domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 16.08.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 oo ...wow....zaczęło sie od kuchni a teraz wiem , że staję się fanką wszystkich Twoich wnętrz;) szczęka opada...i witki też opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.08.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Winniczku cudnie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winniczka 16.08.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Mam do Was ogromną prośbę! Otóż okazało się, że mój projekt dywanu przeszedł dofinału konkursu organizowanego przez sklep Carpetvista, w którym swego czasukupiłam persa do salonu. Pierwszą fazę konkursu oceniało jury specjalistów,natomiast druga zależy od głosów "publiczności" (na marginesie dodam cichutko,że nagrody są bardzo atrakcyjne i nie chodzi tylko o pieniądze, w sumie zostaniewyróżnionych kilkanaście dywanów, a każdy z nich trafi do produkcji). Jeśli więc spodoba Wam się mój "Szalikowy dywan", proszę, zagłosujcie. Projekt"Scarf" (są trzy wersje kolorystyczne).Tutaj link: http://www.carpetvista.pl/gallery/index.php?design=12205&var=26105 Pozdrawiam serdecznie,Agata Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Winniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winniczka 16.08.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Przepraszam za chwilę prywaty, ale rozumiecie, te emocje......Do rzeczy, strasznie Wam dziękuję za wszystkie komplementa, ciesze się z nich jak małolata:)) ane3ka1, dostałam od męża jakieś rzuty, ale są strasznie nieczytelne i w dodatku w PDFie. Obiecuję, że jutro skrobnę coś bardziej przejrzystego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Winniczko, z wielką przyjemnością obejrzałam zdjęcia Twego domu. Bo to taki prawdziwy dom, tworzony przez właścicielkę, która dobrze wie, co jej w duszy gra. Niech Wam się długo i szczęśliwie w nim żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 16.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Winniczko, zagłosuję i na bloga tez już trafiłam szkoda, że mnie na Ciebie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.08.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Zostałaś zagłosowana Zaglądam do Ciebie co trochę i normalnie nie mogę się nadziwić jak u Ciebie pięknie. Tyle znajomych przedmiotów (okrągły stolik z krzesłami, kredens z witrynką, fotel w pokoju córeczki), które znam z domów moich babć. A u Ciebie tworzą taki wspaniały niepowtarzalny klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winniczka 17.08.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 tolu, dziękuję. Tak sobie myślę, że życzenia od takiej osoby jak Ty muszą się spełnić aczuc, a kto powiedział, że nie? Napisz na maila, co i jak, i może się zobaczy:) ane3ko, dziękuje i jeszcze raz dziękuję Masz bardzo dobre skojarzenia - wszystkie moje starocie, oprócz kuchennego kredensu, który kupiłam na allegro, należały kiedys do siostry mojej babci. odziedziczyłam je razem z mieszkaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winniczka 17.08.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Nasza biblioteka: http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/biblioteka1m.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/kif_4133.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/kif_4120.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/telefon.jpg?w=600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winniczka 17.08.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lampa-m.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/monidlo-m.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lady2m.jpg?w=600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.08.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Bardzo oryginalne wnętrza.Winniczko, wyczuwam w Twoim domu wrażliwośc na przeszłośc, którą pięknie łączysz z teraźniejszością.PowodzeniaPozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 27.08.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 winniczko przejrzałam twoje wnętrza zainspirowana kilmatem twojej kuchni i łazienki , widok uroczy ,cieplutki klimat naszym serduchom ,bo zapewne wiele z nas pamięta właśnie takie mebelki z domów swoich babć i nie tylko, super gratuluję odwagi i konsekwencji , zaciskam mocno kciukasy za konkurs (oczywiscie zagłosowałam)życzę wielu sukcesów i samych konkretnych klientów ach zapomniałam dodać że otoczenie domu także bajka, mam nadzieję tylko że świerki nie zabieraja wam za duzo słońca, ale juz czuję zapach tych drzew:) szukam takiego starego radia jak u ciebie pozdrawiam Jula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mala Mi 27.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Fajnie. Bezpretensjonalny urok kuchni psuje troche ceglana scianka, no ale nikt nie jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.08.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 I nawet monidło masz!!!!!! Winniczku, zazdroszczę (pozytywnie bardzo) umiejętności łączenia tak różnych rzeczy w taki sposób, że wydają się być dla siebie stworzone i nierozłączne. I wyczucia koloru. I pięknego otoczenia domu. A jako mama trzech córek stwierdzam, że Twój egzemplarz niezwykle udany I nawet kota mam podobnego, i psa Stoi w moim garażu taki kredens jak masz. W stanie opłakanym - stał x lat na dworze okryty folia czy czymś takim. Trwa walka. Mąż twierdzi, że nie mamy na niego miejsca i kto to w ogóle będzie doprowadzał do stanu używalności. Ja po przeciwnej stronie barykady - moja babcia miała taki kredens (i witrynkę), teraz ma je moja ciocia. Miejsce znaleźć mu muszę. Twój wątek mnie w tym utwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 05.09.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dołączam do chóru achów i ochów, och jak bardzo dołączam! Świetnie przemyślane wnętrza z duszą, otoczenia tylko pozazdrościć, ale już zupełnie omotołaś mnie Twoim regałem pełnym książek - moje marzenie od wielu lat, które wkońcu "się" buduje. Pozdrawiem serdecznie z deszczowej dziś Iralndii i czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 06.09.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 czekam na wiecej fot z realizacji nie tylko osobistych pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts