Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Pod Świerkami - wątek urodzinowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluje!!!................domek z charakterem.............nietuzinkowy............niby wszystkie sprzęty dodatki przypadkowe ale tworzące doskonałą całość..............domek , w którym chętnie chciałoby się przysiąść na czerwonej kanapie i pic dobre winko.................trzeba mieć talent żeby z takiej ilości różnych sprzętów nie wyszedł chaos i kicz przy okazji..........Tobie ta sztuka udała się w 100 %

będę zaglądać...

Mam do Was ogromną prośbę! Otóż okazało się, że mój projekt dywanu przeszedł do

finału konkursu organizowanego przez sklep Carpetvista, w którym swego czasu

kupiłam persa do salonu. Pierwszą fazę konkursu oceniało jury specjalistów,

natomiast druga zależy od głosów "publiczności" (na marginesie dodam cichutko,

że nagrody są bardzo atrakcyjne i nie chodzi tylko o pieniądze, w sumie zostanie

wyróżnionych kilkanaście dywanów, a każdy z nich trafi do produkcji).

Jeśli więc spodoba Wam się mój "Szalikowy dywan", proszę, zagłosujcie. Projekt

"Scarf" (są trzy wersje kolorystyczne).

Tutaj link: http://www.carpetvista.pl/gallery/index.php?design=12205&var=26105

Pozdrawiam serdecznie,

Agata

Edytowane przez Winniczka

Przepraszam za chwilę prywaty, ale rozumiecie, te emocje......

Do rzeczy, strasznie Wam dziękuję za wszystkie komplementa, ciesze się z nich jak małolata:))

ane3ka1, dostałam od męża jakieś rzuty, ale są strasznie nieczytelne i w dodatku w PDFie. Obiecuję, że jutro skrobnę coś bardziej przejrzystego.

Winniczko, z wielką przyjemnością obejrzałam zdjęcia Twego domu.

Bo to taki prawdziwy dom, tworzony przez właścicielkę, która dobrze wie, co jej w duszy gra.

Niech Wam się długo i szczęśliwie w nim żyje :)

Zostałaś zagłosowana :)

Zaglądam do Ciebie co trochę i normalnie nie mogę się nadziwić jak u Ciebie pięknie. Tyle znajomych przedmiotów (okrągły stolik z krzesłami, kredens z witrynką, fotel w pokoju córeczki), które znam z domów moich babć. A u Ciebie tworzą taki wspaniały niepowtarzalny klimat...

tolu, dziękuję. Tak sobie myślę, że życzenia od takiej osoby jak Ty muszą się spełnić:)

aczuc, a kto powiedział, że nie? Napisz na maila, co i jak, i może się zobaczy:)

ane3ko, dziękuje i jeszcze raz dziękuję:) Masz bardzo dobre skojarzenia - wszystkie moje starocie, oprócz kuchennego kredensu, który kupiłam na allegro, należały kiedys do siostry mojej babci. odziedziczyłam je razem z mieszkaniem.

• 2 weeks później...

winniczko przejrzałam twoje wnętrza zainspirowana kilmatem twojej kuchni i łazienki , widok uroczy ,cieplutki klimat naszym serduchom ,bo zapewne wiele z nas pamięta właśnie takie mebelki z domów swoich babć i nie tylko, super gratuluję odwagi i konsekwencji , zaciskam mocno kciukasy za konkurs (oczywiscie zagłosowałam)

życzę wielu sukcesów i samych konkretnych klientów

ach zapomniałam dodać że otoczenie domu także bajka, mam nadzieję tylko że świerki nie zabieraja wam za duzo słońca, ale juz czuję zapach tych drzew:)

szukam takiego starego radia jak u ciebie

pozdrawiam Jula

I nawet monidło masz!!!!!!

Winniczku, zazdroszczę (pozytywnie bardzo) umiejętności łączenia tak różnych rzeczy w taki sposób, że wydają się być dla siebie stworzone i nierozłączne. I wyczucia koloru. I pięknego otoczenia domu.

A jako mama trzech córek stwierdzam, że Twój egzemplarz niezwykle udany :)

I nawet kota mam podobnego, i psa :)

Stoi w moim garażu taki kredens jak masz. W stanie opłakanym - stał x lat na dworze okryty folia czy czymś takim. Trwa walka. Mąż twierdzi, że nie mamy na niego miejsca i kto to w ogóle będzie doprowadzał do stanu używalności. Ja po przeciwnej stronie barykady - moja babcia miała taki kredens (i witrynkę), teraz ma je moja ciocia. Miejsce znaleźć mu muszę. Twój wątek mnie w tym utwierdził.

• 2 weeks później...
Dołączam do chóru achów i ochów, och jak bardzo dołączam! Świetnie przemyślane wnętrza z duszą, otoczenia tylko pozazdrościć, ale już zupełnie omotołaś mnie Twoim regałem pełnym książek - moje marzenie od wielu lat, które wkońcu "się" buduje. Pozdrawiem serdecznie z deszczowej dziś Iralndii i czekam na więcej!