aneta_1977 09.06.2010 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Fajnie że Mój pomysł Ci się spodobał do usług a grzejników na szerokość ok 50cm to trochę się znajdzie np http://multizakupy.pl/Grzejnik_Gorgiel_Europa_AE_46_44_46_x_44_cm.html ...chyba biały co ? czy w chromie planujesz ? Ciekawa jestem jaki kolor farby na ścianie będzie do tych białych płytek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenl 09.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Grzejnik z pewnością biały. A farba? Znam jeden świetny kolor pasujący zarówno do białej glazury jak i dymnej szarości gresu, to http://www.dulux.co.uk/colour/clouded_pearl_3 Jest świetlisty, czysty, świeży ale nie do końca biały. Taki baaardzo gołębi rozbielony. Ciężko opisać a monitor przekłamuje kolory. Ja go znam " z widzenia" . Pasuje do łazienki ale i do panieńskiej sypialni z białymi meblami Zobaczymy.. Wczoraj próbowaliśmy skontaktować się z panem, który ma prace wykonać. Ponieważ zna temat tylko ze słyszenia, chcieliśmy się z nim wcześniej umówić na miejscu co do zakresu prac i uzgodnić szczegóły, by pomału kupować materiały. Zrobiłam nawet szczegółową listę prac. Niestety, będzie w Wa-fce za jakieś 3 tyg. bo ma robotę na Mazurach. A, i najprawdopodobniej przesunie się remont na wrzesień. Mój mąż z poślizgu bardzo zadowolony (bo ma święty spokój) a ja mniej Pozdrawiam i włażę na Wizaż (do anett) by się pocieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_1977 09.06.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Super ta gołębia szarość już widzę te dodatki w kolorze np. soczystej zieleni lub błękitu lub czerwieni hihi właśnie w kwietniu zrobiłam sobie sypialnię i jedną ścianę w salonie na szaro ,ale taki ciemniejszy S 2500-N (na Beckersie) Ja bym się na Pana fachowca wściekła że tyle by Mi kazał czekać ... ale ja z tych mniej cierpliwych jak już sobie coś wymyślę hmmm kobieto a na których wizażowych wątkach się udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broker 10.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam!Mam podobny problem. Łazienka o wymiarach 175x105 cm. Poniżej rysunek poglądowy: http://img28.imageshack.us/img28/2746/azienka2.jpg Z prawej strony ma być prysznic murowany z płytek o szerokości 85 cm. Na wprost drzwi umywalka 50 cm szerokości (pod spodem ma być szafka) i w lewym rogu tzw. słupek 30 cm. Główny problem polega na tym, że nie wiem, gdzie umieścić grzejnik. Na ścianie z lewej strony jest chyba trochę za mało miejsca, bo jeśli umieszczę tam grzejnik, to będzie on blokować drzwiczki słupka. Myślałem też o montażu grzejnika z prawej strony drzwi, nad brodzikiem, ale wtedy musiałbym zamontować zasłonkę prysznicową łukową, w taki sposób, aby podczas kąpieli zasłaniać grzejnik przed nadmiarem wody. Co to tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 10.08.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Zamiast grzejnika zamontuj drabinkę o podobnej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broker 11.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Nie napisałem tego wcześniej, ale właśnie planuję zakup drabinki. Tylko właśnie nie wiem, w którym miejscu ją zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorly 05.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 (edytowane) Grzejnik drabinkowy dobrze jak wisi w pobliżu kabiny. Na wprost umywalki? Edytowane 3 Października 2010 przez dorly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts