Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bardzo wąska łazienka-potrzebuję porady

aneta_1977

Recommended Posts

Fajnie że Mój pomysł Ci się spodobał :) do usług :-)

a grzejników na szerokość ok 50cm to trochę się znajdzie :) np http://multizakupy.pl/Grzejnik_Gorgiel_Europa_AE_46_44_46_x_44_cm.html ...chyba biały co ? czy w chromie planujesz ?

Ciekawa jestem jaki kolor farby na ścianie będzie do tych białych płytek ???

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Grzejnik z pewnością biały.

A farba? Znam jeden świetny kolor pasujący zarówno do białej glazury jak i dymnej szarości gresu, to http://www.dulux.co.uk/colour/clouded_pearl_3

Jest świetlisty, czysty, świeży ale nie do końca biały. Taki baaardzo gołębi rozbielony. Ciężko opisać a monitor przekłamuje kolory. Ja go znam " z widzenia" .

Pasuje do łazienki ale i do panieńskiej sypialni z białymi meblami :) Zobaczymy..

Wczoraj próbowaliśmy skontaktować się z panem, który ma prace wykonać. Ponieważ zna temat tylko ze słyszenia, chcieliśmy się z nim wcześniej umówić na miejscu co do zakresu prac i uzgodnić szczegóły, by pomału kupować materiały. Zrobiłam nawet szczegółową listę prac. Niestety, będzie w Wa-fce za jakieś 3 tyg. bo ma robotę na Mazurach.

A, i najprawdopodobniej przesunie się remont na wrzesień.

Mój mąż z poślizgu bardzo zadowolony (bo ma święty spokój) a ja mniej :(

Pozdrawiam i włażę na Wizaż (do anett) by się pocieszyć :D

Super ta gołębia szarość :) już widzę te dodatki w kolorze np. soczystej zieleni lub błękitu lub czerwieni :) hihi

właśnie w kwietniu zrobiłam sobie sypialnię i jedną ścianę w salonie na szaro ,ale taki ciemniejszy S 2500-N (na Beckersie)

Ja bym się na Pana fachowca wściekła że tyle by Mi kazał czekać ... ale ja z tych mniej cierpliwych jak już sobie coś wymyślę :-)

hmmm kobieto a na których wizażowych wątkach się udzielasz :)

• 2 months później...

Witam!

Mam podobny problem.

Łazienka o wymiarach 175x105 cm. Poniżej rysunek poglądowy:

http://img28.imageshack.us/img28/2746/azienka2.jpg

Z prawej strony ma być prysznic murowany z płytek o szerokości 85 cm.

Na wprost drzwi umywalka 50 cm szerokości (pod spodem ma być szafka) i w lewym rogu tzw. słupek 30 cm.

Główny problem polega na tym, że nie wiem, gdzie umieścić grzejnik. Na ścianie z lewej strony jest chyba trochę za mało miejsca, bo jeśli umieszczę tam grzejnik, to będzie on blokować drzwiczki słupka.

Myślałem też o montażu grzejnika z prawej strony drzwi, nad brodzikiem, ale wtedy musiałbym zamontować zasłonkę prysznicową łukową, w taki sposób, aby podczas kąpieli zasłaniać grzejnik przed nadmiarem wody.

Co to tym sądzicie?

• 4 weeks później...