Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ja mam takie z siatki, co to można je od ramy odpiąć i uprać na spokojnie :)

a zadam może głupie pytanie, ale pierwszy raz słysze by moskietiery prać... a nie pozaagina Ci się ta siateczka... przeciez ona sztywna jest? :roll:

A moja nie jest. Ona jest taka jakby z nylonu, na zime to ją w ogóle zdejmuję, bo po co światło ma zabierać ;) Potem łatwo się ją napina i samo się prostuje jeśli się pozaginało.

W Obi kiedyś kupiliśmy i dobre to jest :)

aaaaaaaaaaaaaaaa...

czyli ty mówisz o czymś podobnym do firanki tak?

a ja myślałam o takiej montowanej na stałe :p

no COŚ podobnego do firanki, tylko trwalsze.

Takie jakby pół-plastikowe, nie wiem jak to nazwać...

Grunt, że się prać da. A stałych to tu nie montowałam, bo to mieszkanie od początku miało być tylko etapem przejściowym.

http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-7.gif

Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych.

http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/579.JPG

Przybywam się przywitać, bo zajrzałam do pre- dziennika i zachwycila mnie działka i jej lokalizacja.

Będę na pewno podglądać i kibicować, również walkom urzędowym, aby wszystko moglo jak najszybciej ruszyć..

Klinknęłam bociana i przyszło mi do głowy, że my z muratora to chyba wszyscy zakładamy im na głowę budowalny żółty kask :)

A co do lokalnego folkloru to myślę, że po oswojeniu może być bardzo pożyteczny, tacy autochtoni zazwyczaj swojemu krzywdy zrobić nie dadzą, więc mogą nawet na dodaktową lokalną security robić.. za małe piwko :wink:

Dzięki Fenix za życzonka :)

Ja takie prawdziwe to będę w piątek pewnie wklejać, więc niech nikt się nie stresuje, że z tym gołym chłopem to na poważnie było :lol:

Ty ten tego z ....gołym chłopem , nie na poważnie !? :lol:

Dzięki Fenix za życzonka :)

Ja takie prawdziwe to będę w piątek pewnie wklejać, więc niech nikt się nie stresuje, że z tym gołym chłopem to na poważnie było :lol:

Ty ten tego z ....gołym chłopem , nie na poważnie !? :lol:

Z takim na rysunku? - nie :p :lol: