Achaja 31.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja jeszcze nie świętujęJedne okna dopiero umyłam - jeszcze 3 pary mi zostały kurde... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja mam łatwiej bo mam wyjezdne ale okna już w czwartek machłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ja też mam wyjezdne, gości nie mam - ale kurde kiedyś trzeba, od Bożego Narodzenia nie myłam - za zimno mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja jakos od sprzed betonowki. Ale nie byly specjalnie brudne, bo brud sie na moskitierach zatrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moskitiera do pralki i luzik Ha - też jestem za tym, żeby sobie życie ułatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Moskitiera do pralki i luzik Ha - też jestem za tym, żeby sobie życie ułatwiać do pralki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no ja mam takie z siatki, co to można je od ramy odpiąć i uprać na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ja niestety tak nie mam... Na ramie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 To karcherem czy czymś podobnym, albo wężem ogrodowym i płynem. Chociaż to więcej roboty niż z myciem okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no ja mam takie z siatki, co to można je od ramy odpiąć i uprać na spokojnie a zadam może głupie pytanie, ale pierwszy raz słysze by moskietiery prać... a nie pozaagina Ci się ta siateczka... przeciez ona sztywna jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A moja nie jest. Ona jest taka jakby z nylonu, na zime to ją w ogóle zdejmuję, bo po co światło ma zabierać Potem łatwo się ją napina i samo się prostuje jeśli się pozaginało. W Obi kiedyś kupiliśmy i dobre to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 aaaaaaaaaaaaaaaa... czyli ty mówisz o czymś podobnym do firanki tak? a ja myślałam o takiej montowanej na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no COŚ podobnego do firanki, tylko trwalsze.Takie jakby pół-plastikowe, nie wiem jak to nazwać... Grunt, że się prać da. A stałych to tu nie montowałam, bo to mieszkanie od początku miało być tylko etapem przejściowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 W dzienniku obiecane fotki footer dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-7.gif Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/579.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzięki Fenix za życzonka Ja takie prawdziwe to będę w piątek pewnie wklejać, więc niech nikt się nie stresuje, że z tym gołym chłopem to na poważnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Przybywam się przywitać, bo zajrzałam do pre- dziennika i zachwycila mnie działka i jej lokalizacja. Będę na pewno podglądać i kibicować, również walkom urzędowym, aby wszystko moglo jak najszybciej ruszyć.. Klinknęłam bociana i przyszło mi do głowy, że my z muratora to chyba wszyscy zakładamy im na głowę budowalny żółty kask A co do lokalnego folkloru to myślę, że po oswojeniu może być bardzo pożyteczny, tacy autochtoni zazwyczaj swojemu krzywdy zrobić nie dadzą, więc mogą nawet na dodaktową lokalną security robić.. za małe piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzięki Fenix za życzonka Ja takie prawdziwe to będę w piątek pewnie wklejać, więc niech nikt się nie stresuje, że z tym gołym chłopem to na poważnie było Ty ten tego z ....gołym chłopem , nie na poważnie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzięki Fenix za życzonka Ja takie prawdziwe to będę w piątek pewnie wklejać, więc niech nikt się nie stresuje, że z tym gołym chłopem to na poważnie było Ty ten tego z ....gołym chłopem , nie na poważnie !? Z takim na rysunku? - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Cze Gwiazdeczko. Nie posiadam Karchera ani ogrodu, weza ogrodowego tym bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts