bwojtek 21.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ty razem ja chciałby prosić o pomoc forumowiczów. Mianowicie interesują mnie wasze sposoby formułowania zapytań do wyszukiwarek (głównie google) kiedy szukacie jakiegoś towaru czy też wykonawcy.Konkretny przykład: co wpiszecie szukając firmy sprzedającej okna w waszej okolicy?Mnie się nasuwa się oczywiste: "okna >miasto<" lub ">miasto< okna" (czyli np "okna warszawa") ale ciekaw jestem waszej opinii i przykładów.Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubek87 21.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 hasło w wyszukiwarce musi być krótkie i zwięzłe bo inaczej zaczną nam wyskakiwać niepożądane strony tak więc szukam okien wpisuje Okna no chyba że szukam okien konkretnego producenta, to wtedy dodaje jego nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 22.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ja też tak robię np. hydraulik kraków, okna kraków itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 24.03.2010 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Podbijam! Temat dla mnie ważny bo na forum się nie reklamuję i nie mam zamiaru ale interesują mnie preferencje forumowiczów celem pozycjonowania strony www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 24.03.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 bwojtek: Skorzystaj z tego darmowego narzędzia - https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal Będziesz widział jakie frazy/słowa wpisują internauci najczęściej, jakie najczęściej doprowadzają do wejść na strony. Jeśli zamierzasz się sam pozycjonować i jeszcze prowadzić działalność budowlaną to życzę sukcesów... przerabiałem to na sobie przez 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 24.03.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Sam się za pozycjonowanie nie biorę - trzeba dać zarobić innym a samemu robić swoje! Natomiast chcę wiedzieć za jakie frazy warto zapłacić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts