agalind 13.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 nie polecam GFO : http://forum.trojmiasto.pl/Gdanska-Fabryka-Okien-c2,8090.html wahałem się nad nimi(cena, profil Alphaline) ale te opinie mnie skutecznie odstraszyły - wybrałem Avante....pozdr. Dzięki za linka. Faktycznie opinie skutecznie odstraszające. W sumie teraz zastanawiam się między Vertexem a MS. Oczywiscie okna to jedno a montaż inna sprawa, od której jednak dużo zależy. Avante to Technika Okienna z Elbląga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe2009 13.07.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Dzięki za linka. Faktycznie opinie skutecznie odstraszające. W sumie teraz zastanawiam się między Vertexem a MS. Oczywiscie okna to jedno a montaż inna sprawa, od której jednak dużo zależy. Avante to Technika Okienna z Elbląga? Tak, to Technika Okienna z Elbląga. Też zastanawiałem się nad MS - em, jeszcze Eurocolorem,Jezierskim, Budvarem,AP Żory,Oknoplastem, Oknoplusem, Vertexem, nawet...Dobroplastem. Ogólnie: Jezierski - zdecydowanie za drogi, choć napewno b. dobry MS j.w. Vertex - już nie pamiętam dlaczego odrzuciłem, bo chyba cena podobna do Avante... Oknoplast, oknoplus - przy moich wymiarach okien sugerowali aluminium Dobroplast - szczerze - opinie i wykonanie podobno gorsze niż GFO, nie wiem może się coś zmieniło..choć cena .... chyba 30% niższa niż pozostali... Dlaczego Avante? -pełna 7-letnia gwarancja na CAŁE okna (profile, okucia itd..) -ubezpieczenie 1 rok od nieszczęsliwych wypadków (podobno działa -uznany profil (IDEA) Zendow -cena- troche wyższa od "średniej" -OPINIE.. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Tak, to Technika Okienna z Elbląga. Też zastanawiałem się nad MS - em, jeszcze Eurocolorem,Jezierskim, Budvarem,AP Żory,Oknoplastem, Oknoplusem, Vertexem, nawet...Dobroplastem. Ogólnie: Jezierski - zdecydowanie za drogi, choć napewno b. dobry MS j.w. Vertex - już nie pamiętam dlaczego odrzuciłem, bo chyba cena podobna do Avante... Oknoplast, oknoplus - przy moich wymiarach okien sugerowali aluminium Dobroplast - szczerze - opinie i wykonanie podobno gorsze niż GFO, nie wiem może się coś zmieniło..choć cena .... chyba 30% niższa niż pozostali... Dlaczego Avante? -pełna 7-letnia gwarancja na CAŁE okna (profile, okucia itd..) -ubezpieczenie 1 rok od nieszczęsliwych wypadków (podobno działa -uznany profil (IDEA) Zendow -cena- troche wyższa od "średniej" -OPINIE.. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru... Dzieki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts