Claudii 30.01.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 sluchajcie panie ze wsi czy latem macie w domu mega much i komarów ? najlepiej nie otwierać okien a inne sposoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 sluchajcie panie ze wsi czy latem macie w domu mega much i komarów ? najlepiej nie otwierać okien a inne sposoby ? Na komary polecam pelargonie w oknach. Nawet na tarasowej balustradzie. Naprawde działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Geranium też doskonałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja jako naczelna "wsiara" w tym "wontku" mówię - siatki , na wszystkie okna które otwierasz i drzwi balkonowe . Jak nie to Cie cholery zeżrą . Nie komary , to muchy. Jak ktoś mówi inaczej ,to guzik z pentelką ta jego wioska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 30.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 sluchajcie panie ze wsi czy latem macie w domu mega much i komarów ? najlepiej nie otwierać okien a inne sposoby ? Przeprowadzić się do miasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 30.01.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 moskitiery koniecznienajlepiej zamowic juz u producenta okien na ramce,bardzo wygodne w uzytkowaniu(paroma ruchami sie zdejmuje i zaklada) i na latado drzwi balkonowych takze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Podobno odstrasza: bazylia, mięta, lawenda, kocimiętka, mirt, komarzyca (plectranthus), surmia (catalpa), geranium. Czyli idąc po kolei sadzimy na środku catalpę (piękne pachnące nieduże drzewo) dookoła robimy klomb z lawendy, mięty bazylii , dookoła obwódkę z kocimiętki i komarzycy a bliżej okna na słonecznej stronie mirt. Żaden komar się nie prześliźnie, a nawet jeśli to padnie na wejściu zawieszając się na moskitierze Tylko trzeba lubić koty tarzające się w tym klombie do upojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 31.01.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ech... kocham zimę na wsi .... zero insektów , a na wiosnę zaś się zacznie bzyczeniea te moskitiery to drogi interes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.01.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a na wiosnę zaś się zacznie bzyczenie Ech, ja już nie te lata... Chociaz pobzyczeć jeszcze mogę, ale użądlić... nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 31.01.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 napisałam bzyczenie a nie bzykanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 31.01.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ech... kocham zimę na wsi .... zero insektów , a na wiosnę zaś się zacznie bzyczenie a te moskitiery to drogi interes ? osobiscie zamowilam razem z oknami,wiec przy cenie okien nawet tego nie odczulam porownaj na allegro,mozna zamowic juz gotowe,mozna do zlozenia,w koncu za pare zlotych mozna tez kupic siatke,ktora napina sie na doklejony dookola okna rzep,osobiscie nie polecam,po jakims czasie ekspozycji na slonce,rzepow nie da sie odkleic od ram okiennych.... dla mnie moskitiery to inwestycja warta kazdych pieniedzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 napisałam bzyczenie a nie bzykanie:lol2: a jaka różnica... zresztą, ja już niedosłyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 31.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ech... kocham zimę na wsi .... zero insektów , a na wiosnę zaś się zacznie bzyczenie a te moskitiery to drogi interes ? Nie są takie drogie, 2 lata temu za 4 sztuki moskitiery na wymiar ( wymiary 140x60 cm i 100x50 cm) płaciłem 350 zł. Są z takiej malutkiej stalowej siatki, nawet nie zdejmuję ich na zimę i są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 31.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 .... dla mnie moskitiery to inwestycja warta kazdych pieniedzy.... :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 31.01.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Wracajac do tematu wiejskich obyczajow http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/przywiazal-psa-do-plotu-i-rozbil-mu-glowe-siekiera,1,4159579,region-wiadomosc.html Bedac na spacerze niedawno widzialam tez takiego psa , lezal pod krzakiem , porzucony , nie wiem czy umieral nie majac szans na ratunek . Moze gdyby byl wywieziony gdzies na droge mialby szanse przezyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ja tez nie zdejmuje na zime i jest ok a juz z 8 lat maja na bide z raz w roku zdejmuje do wyszorowania w wannie i tyle.... Tyż nie zdejmuję na zimę ,cena za okno 150 x150 cm nie więcej jak stówka. Nie znosze bzykania ....oj ten Wykrot......przepraszam - bzyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.01.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 sluchajcie panie ze wsi czy latem macie w domu mega much i komarów ? najlepiej nie otwierać okien a inne sposoby ? Siatki w oknach. Tanie hipermarketowe na przylepiec, albo bardziej trwałe w ramkach montowanych w oknach. Mam od kilku lat i jedynie owocówki mi czasem się dają we znaki ale na to mam łapkę elektryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Co wy z temi muchemi? Nie ma gówna - nie ma much! To tylko komary reagują na temperaturę. Muchy reagują na zapachy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 31.01.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 w swieżo wybudowanym i wymalowanym domku , czyściutko ,że mucha...no właśnie siada:mad:moje muchy są wściekłe ,atakują nad ranemale zaryzykuję z moskitierami , już zleciałam wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts