alina11 21.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kochani pomóżcie jeśli ktoś z was zna się na areatorach/wertykulatorach w jednym. Oglądam w internecie i już całkiem nic z tego nie wiem. To znaczy nie wiem jaki wybrać żeby nie przepłacić i żeby w miarę jakiś był. Wiem że ważne są koła, silnik napewno noże. Nie potrzebuję drogiej rzeczy która raz praktycznie w roku jest potrzebna. Jednak z tych tanich chciałabym wybrać w miarę solidny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 21.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item967307136_wertykulator_i_aerator.html#gallery sam się przymierzam do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina11 21.03.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wydaje mi się że jest bardzo delikatne to urządzenie. Obawiam się czy się nie rozpadnie za chwilę na kupę plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 21.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 To ma być do trawnika czy las karczować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina11 21.03.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Heh no trawa, trawa tylko nie wiem czy koła np. łożyskowe są i jaki silnik. Oglądałam kilka różnych ale nic o silniku się nie można dowiedzieć. Z jakiej stali noże i sprężyny? Jest jakiś niemiecki grizzli, AL-KO, Stiga, NAC no i teraz CMI. Praktycznie poza ceną i parametrami ogólnymi nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zeby Ci już całkiem zamotać to w Lidlu od 29 też ma być areator z wertykulatorem silnik 1300W 36 szer robocza i 3 lata gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam A ja chcę wypożyczyć wertykulator i mam problem ze znalezieniem w wypożyczalniach . Może ktoś widział gdzieś w moich okolicach - gmina Kampinos - taki sprzęt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gutek Fredek 23.03.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zeszłej wiosny kupiłam elektryczny ALKO z wymiennymi wałkami. Mimo,że też miałam obawy, że to za delikatne - sprawuje się doskonale; tzn. na razie używałam jako aeratora, wałka do wertykulacji jeszcze nie zakładałam. Zapłaciłam ponad 500, teraz widuję w promocji w marketach za 400 z okładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 25.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam A ja chcę wypożyczyć wertykulator i mam problem ze znalezieniem w wypożyczalniach . Może ktoś widział gdzieś w moich okolicach - gmina Kampinos - taki sprzęt. pozdrawiam wertylulator wiem gdzie wypozyczyc w Pruszkowie szukam gdzie mozna wypozyczyc areator okolice Błonia, grodziska maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 15.11.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam temat jakby z wiosny ale nie chcę zakładać nowego a mam pytanie.Otóż kupiłem na giełdzie wertykulator elektryczny 25zł czyli małe pieniądze , naprawiłem złamana rączke i wymieniłem pasek zębaty 18zl .Wertykulator ładnie pracuje ale kilka razy trafiłem na kamyki których w mojej ziemi nie brakuje i obudowa od spodu jest połamana.Chcę zrobić osłonę , fartuch z gumy żeby kamienie na które trafię nie obijały się od plastików.Czy ktoś z forumowiczów miał już taki problem , może ma ktoś jakiś inny pomysł?pozdrMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmieuzg 12.03.2019 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Proszę o pomoc w wyborze areatora i wertykulatora w jednym.Powierzchnia trawnika to jakieś 1000m2, ziemia bardzo różna (od piaseczku po glinę wymieszaną z humusem). Mój budżet to 400 zł więc jestem raczej skazany na urządzenie elektryczne. Z faworytów mam: FAWORYT KCW173AL-KO COMBI 38EHECHT 1683 Któryś z nich czy może jest coś innego wartego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts