chrobry 21.03.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czy ktoś ma doświadczenia z oknami tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 21.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja posiadam 3szt w kolorze złoty dąb.Okna fajne, mogę polecić.Zimę przetrwały, lodu nie stwierdzono (jak na niektórych Fakro).Miałem też już kontakt z serwisem, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. Jednemu z budowlańców została klamka w ręku, po telefonie do sprzedawcy sprawa zgłoszona do producenta.Producent do mnie zadzwonił z informacją że mieli jakąś wadliwą serię tych klamek i że wyślą mi do wszystkich okien, które kupiłem. W niedługim czasie miałem nowe klamki, dodam że z 3 okien tylko jedna się zepsuła a dostałem 3 zapasowe.Każdemu zdarzają się wpadki, ważne jak zostają załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts