pawlikmar4 21.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czy ktos układał ostatnio kostkę betonową ,jakie to są koszty w okolicach Wrocławia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czy ktos układał ostatnio kostkę betonową ,jakie to są koszty w okolicach Wrocławia ? Ja układałem - niestety nie wiem jak się kształtują ceny w okolicach Wrocka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a co rozumisz przez pojecie kostka betonowa ? chcesz wiedzxiec ile za wszystko lacznie z korytowaniem i koncowka cz same polozenie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts