GL35 21.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam. Co sądzicie o wykończeniu łazienki (duża, na poddaszu) i wc (małe na parterze)z tych samych płytek ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jeśli Ci się podobają, to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.03.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 W mieszkaniu miałam łazienkę i WC obok siebie, wiec było dla mnie oczywiste, ze będą z tych samych płytek. Teraz mam dwie łązienki, jendą na parterze, drugą na piętzre i są zupełnie inne. Jest tyle ładnych płytek, że szkoda by mi było zdecydowac się tylko na jeden rodzaj płytek. Żałuję, że nie mam trzeciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja jestem na nie. Nudno jakoś. I czemu to właściwie ma służyć. No chyba, że tak ci się podobają jedne płytki i tylko te i żadne inne, że musisz je mieć w obydwu łazienkach. Ale tyle jest pięknych płytek, że szkoda robić dwóch łazienek tych samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 22.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A ja zdecydowanie na tak. Bardzo podoba mi się taka spójność, i powtarzanie jakiegoś elementu w różnych pomieszczeniach. Wtedy dom jest taki "uporządkowany". To, że na rynku jest tyle płytek nie znaczy, że muszę je wszystkie mieć u siebie. Ale wiadomo, że każdy lubi cos innego, więc zrób tak jak Ci się podoba - Ty będziesz mieszkać w tym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja jestem na nie. Nudno jakoś. I czemu to właściwie ma służyć. No chyba, że tak ci się podobają jedne płytki i tylko te i żadne inne, że musisz je mieć w obydwu łazienkach. Ale tyle jest pięknych płytek, że szkoda robić dwóch łazienek tych samych. Popieram Monikę w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 22.03.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Właśnie idzie o to, że po kilku tygodniach poszukiwań tylko jedne się nam spodobały na tyle, aby się na nie zdecydować. Robi się z nich właśnie łazienka i tak się zastanawiam czy nie zrobić również podobnego wc.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A może z tych samych płytek, ale inne kolory, albo chociaż inne dekoracje...Może pokaż te płytki, pomyślimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Popieram - te same w różnych kolorach. Koleżanka ma łazienkę zieloną a kibelek niebieski z tej samej serii płytek. Każda inna a spójność jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 24.03.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Popieram. Spójność, spójność, i jeszcze raz spójność wnętrz. Albo przynajmniej niech płytki w obu pomieszczeniach będą w podobnym stylu i niech łazienki pasują do pozostałych pomieszczeń. Ja daję te same płytki w kuchni i w obu łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 24.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mogą być takie same Nie ma obowiązku prezentowania oferty wszystkich płytek na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts