deathman 21.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Droczy czytelnicy mam pewien problem.Chodzi mianowicie o izolacja fundamentu,na chudziaku kładzie sie wg projekty folie hydroizolacyjna, kierownik budowy powiedział połóżcie siebie państwo izolacyjną pape. Czy to dobry pomysł a moze papa za 5 lat zgnije. jakie sa wasze rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie bardzo rozumiem , na chudziaku przed ławami kładziesz folię izolacyjną ? (piszesz o izolacji fundamentu) czy to chudziak pod posadzkowy ? jeśli pod posadzkowy to papa to świetne rozwiązanie, zwłaszcza jak jest pozagrzewana ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ... Czy to dobry pomysł a moze papa za 5 lat zgnije. jakie sa wasze rady wg mnie nie ma to zbytnio znaczenia co tam wsadzisz bo nie jestes w stanie skutecznie zaizolowac całej ławy a ława zaizolowana w 99 % to tak jakby nie była wogóle zaizolowana dlatego teoretyzowanie co jest lepsze - nie ma sensu p.s. KB chce najwyraźniej oszczedzić Ci kosztów - co sie chwali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deathman 21.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 sorki pomyłka oczywiste chodziło mi na ławę fundamentowa izolacja a siciany fundamentu z kierownik sugeruje papa + lepik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 21.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 p.s. KB chce najwyraźniej oszczedzić Ci kosztów - co sie chwali ... porządna papa to taniej nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 KB proponuje pape izolacyjną /tektura nasączona lepikiem - wersja light, czyli koszty minimalne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts