Robert J 21.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam. Reprezentuje rodzinną firmę budowlaną z tradycjami. Zajmuje się budową domów i innymi pracami z tym związanymi. Wykonuje takie usługi jak budowa domu od "0" do ostatniej cegły na kominie, tynki cem-wapienne, posadzki, klinkier, zabudowa wnętrz i poddaszy płyta G-K, szpachlowanie, ocieplenia wraz ze strukturą, wszelkiego rodzaju prace betoniarsko zbrojarskie. Większość prowadzonych prac prowadzona jest w pobliżu Poznania (Rokietnica, Kiekrz, Tarnowo Podgórne) ale także północnej części wielkopolski. Udzielam też fachowych porad i chętnie odpowiem na państwa pytania. Gdy byłem małym chłopcem myślałem że są rzeczy niemożliwe, po kilkunastu latach spędzonych na budowach zmieniłem zdanie - rzeczy niemożliwe staja się możliwe, problemem staje się gotówka:) Kontakt: Tel 605677681 em@il: zaklad_bud-insto2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert J 22.03.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 UP;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts