nevoX 21.03.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam. Mam ogromny problem z ustawienie przede wszystkim telewizora i co za tym idzie miejsca wypoczynkowego. http://img228.imageshack.us/img228/5553/34058401.th.jpg Zamieszczam plan salonu. Wejście z lewej strony prowadzi do kuchni dlatego lewą część salonu, także ze względu na okno, wolałbym zagospodarować jako część jadalną. Z prawej strony dodatkowo jest gniazdko antenowe. Dodam jeszcze, że ani telewizor, ani meble nie są kupione dlatego w grę wchodzą różne wielkości układy itd. Czekam na jakiekolwiek propozycje, bo już naprawdę nie wiem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nevoX 22.03.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dzięki za zainteresowanie Jeśli chodzi o tę wnękę to jest to wykusz z witrynami i wyjściem tarasowym na ogród także raczej wstawienie tam czegokolwiek przeszkadzałoby w komunikacji. Niemniej jednak pomysł z kompletem „C” przy prawej ścianie wydaje się być ciekawą propozycją Na kupno mebli jest jeszcze trochę czasu dlatego chętnie wysłucham również innych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 22.03.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Pod oknem na lewej ścianie owalny stół z krzesłami, na ścianie po prawej telewizor i strefa kanap-, ewentualnie narożnik i fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nevoX 22.03.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No tak, tylko jak ustawić te kanapy aby nie były one na środku salonu, albo żeby nie zastawiały wejścia korytarzowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 22.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja mam podobny pokój - dwa wejścia i na przeciwko wyjście na taras. Zobacz, co zaproponowała mi "Dobra Wróżka" http://forum.muratordom.pl/post3601802.htm#3601802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nevoX 23.03.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co prawda u Ciebie wyjście na taras jest przesunięte na prawo, a u mnie pośrodku, ale coś się wybierze Dzięki bardzo za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 23.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ach praktycznie to samo co ja mam ale ciut mniejszy wykusz mam i nie otwierany bo drzwi tarasowe sa po bokach pewnie na posezenie domu juz zapuzno a salon troszke nie ustawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts