sabawtor 22.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Własnie jesteśmy na etapie wyboru co połozyć na podłodze w pokojach dzieci, najpierw marzyła nam się wykładzina na całej górze, ale to strasznie niepraktyczne, dzieci niestety jedzą, piją i plamią a taką wykładzinę trudno potem doprać. Fakt jest przytulnie, ale chyba więcej minusów. Co wy macie , co polecacie - panele czy parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja świadomie dałam panele. Nie będzie mi zal za kilka lat wymienić na coś innego, bo pewnie zajada je resorakami, młotkami itp Oczywiście mają też małe dywany, by było im przytulnie podczas zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 22.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ja też panele a na tym dywanik, świadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinka-83 23.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 hej, mojemu dziecku położyliśmy na podłogę panele a na to dywnik z piankowych puzzli. Jest ciepły i przytulny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabawtor 24.03.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dzięki za odzew, a te panele to jakieś mocniejsze czy raczej z tańszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 25.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A moje chłopaki (5 i 2l.) mają właśnie wykładzinę i nie żałuję. Bawią się na podłodze i trudno upilnować żeby siedzieli na kawałku dywanu. Jedzą w kuchni, a ewentualne paluszki się odkurzy. Jak wyrosną z zabaw "dywanowych" wykładzinę wyrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 25.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja planuję, że sypialnie będą do spania a dzieci będą się bawiły na dole w bawialni. generalnie jest tak, że dzieci zawsze bawią się blisko rodziców (szczególnie tak małe bączki jak nasze). Dlatego jeden z pokoi na dole został przeznaczony na ich bawialnię. Na podłodze jest parkiet dębowy i zostanie zakryty wykładziną. W sypialniach na razie jest beton docelowo ma być jasny dębowy parkiet + kolorowe dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 25.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 W pokoju moich synków (2,5 i 5 lat) są panele. Używane intensywnie od ponad pół roku, wyglądają lepiej niż nasze deski dębowe w salonie i sypialni (tu nawet nie najgorzej z nimi ). I pomyśleć, że te deski miały też być u nich, bo zdrowo, ekologicznie itd. Ale ostatecznie wybór padł na panele i całe szczęście . Jak się panele zniszczą zanim pójdą do szkoły, to będą mieć położoną na nich wykładzinę, a dopiero za ładnych parę lat położymy u nich podłogę drewnianą. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona, że jak na tak intensywne użytkowanie (jeżdżące po podłodze auta, pociągi, rzucane na podłogę klocki, zabawki, szuranie pudełkami itd.) to ich podłoga nadal wygląda jak nowa Mają panele AC4, 8 mm, w nietypowym kolorze - klon morski . Ceny nie pamiętam, ale chyba niecałe 45 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 25.03.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 panele a na to taki duzy dywan ze nie ma siły, musi się bawić na dywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Parkiet olejowany bo latwo naprawic dziury po waleniu klockami a na to oczywiscie jakis dywanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts