Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

proszę o pomoc

ilonakootek10

Recommended Posts

Cześć jestem nowa na tym forum i możliwe , że ktoś już pytał się o te panele , ale ja niestety nie zauważyłam . Własnie remontujemy z chłopakiem mieszkanie i bardzo spodobały nam się panele które są na zdjęciu ale ja jak zawsze mam dylemat bo nie wiem czy one do wszystkiego będą pasować bo ściana w salonie ma byt w ten sposób(niżej na zdjęciu) wytapetowana ,a sypialnia ma być w kolorze zieleni, mebli do salonu jeszcze nie mamy ale w sypialni mamy i nie zamierzamy ich zmieniać bo mają zaledwie 3lata sa one w jasnym drewnie nie stety nie mam zdjęcia bo już remontujemy i są one zakryte .Bardzo proszę doradźcie czy te panele beda pasować przynajmniej do salonu:-) http://www.komfort.pl/panele/info/nazwa/WOODSTOCK_PODLUZNY/kod/290363/PG/1

http://alletapety.pl/esprit-v-c-198.html?osCsid=ee81c0078653ce8121af53e64dc1ade2

Ilono,

to są bardzo zobowiązujące panele! Do nich nie dodasz niczego, co jest choć minimalnie wzorzyste, nie dodasz mebli, które są drewniane/ "drewniane" i mają urozmaicone wybarwienie i usłojenie.

Na forum są zwolennicy tego typu podłóg, ale ja do nich zdecydowanie nie należę :) Za żadne skarby świata nie zdecydowałabym się na taką podłogę.

Dziękuje wam bardzo za pomoc i teraz już na pewno nie zakupie tych paneli, tez miałam takie obawy ale wolałam się z kimś jeszcze z konsultować kto przynajmniej troszkę sie na tym zna.

Jaksie dobrze postaram sie mniej dramatycznie formułować TEMAT :p