ilonakootek10 22.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć jestem nowa na tym forum i możliwe , że ktoś już pytał się o te panele , ale ja niestety nie zauważyłam . Własnie remontujemy z chłopakiem mieszkanie i bardzo spodobały nam się panele które są na zdjęciu ale ja jak zawsze mam dylemat bo nie wiem czy one do wszystkiego będą pasować bo ściana w salonie ma byt w ten sposób(niżej na zdjęciu) wytapetowana ,a sypialnia ma być w kolorze zieleni, mebli do salonu jeszcze nie mamy ale w sypialni mamy i nie zamierzamy ich zmieniać bo mają zaledwie 3lata sa one w jasnym drewnie nie stety nie mam zdjęcia bo już remontujemy i są one zakryte .Bardzo proszę doradźcie czy te panele beda pasować przynajmniej do salonu:-) http://www.komfort.pl/panele/info/nazwa/WOODSTOCK_PODLUZNY/kod/290363/PG/1 http://alletapety.pl/esprit-v-c-198.html?osCsid=ee81c0078653ce8121af53e64dc1ade2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ilono, to są bardzo zobowiązujące panele! Do nich nie dodasz niczego, co jest choć minimalnie wzorzyste, nie dodasz mebli, które są drewniane/ "drewniane" i mają urozmaicone wybarwienie i usłojenie. Na forum są zwolennicy tego typu podłóg, ale ja do nich zdecydowanie nie należę Za żadne skarby świata nie zdecydowałabym się na taką podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Popieram, strasznie się to gryzie. No i na przyszłość postaraj się mniej dramatycznie formułować tytuł tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonakootek10 29.03.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dziękuje wam bardzo za pomoc i teraz już na pewno nie zakupie tych paneli, tez miałam takie obawy ale wolałam się z kimś jeszcze z konsultować kto przynajmniej troszkę sie na tym zna. Jaksie dobrze postaram sie mniej dramatycznie formułować TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts