agu 28.01.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Czy ktos może się orientuje czy 95 zł/m2 stanu zerowego w pod Warszawą to cena przyzwoita czy nie badrzo? Chodzi tutaj już o cenę brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 28.01.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 95 zł za m3 fundamentu zazbrojonego, zaszlowanego i wylanego może być. Za metr kwadratowy fundamentu? Powierzchni zabudowy? W obu przypadkach to bardzo wysoka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu 29.01.2004 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 95 zł za m3 fundamentu zazbrojonego, zaszlowanego i wylanego może być. Za metr kwadratowy fundamentu? Powierzchni zabudowy? W obu przypadkach to bardzo wysoka cena Chodzi tu o cene stanu zerowego czyli wykopy, lawy fundamentowe, szalowanie, bloczki, wylewka, izolacje, (czyli z tego rozumiem podloga parteru) tak wiec jak rozumiem, cena jest OK? Tal? Cena obejmuje powierzchnie zabudowy tego wlasnie parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekW 29.01.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jeśli z materiałem to bardzo tanio. Mnie wyszło ok 2x drożej (z ociepleniem, izolacje, instalacje, zasypanie z obu stron kupczym piaskiem). Chyba,że sama robocizna, to wtedy baaardzo drogo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu 29.01.2004 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jeśli z materiałem to bardzo tanio. Mnie wyszło ok 2x drożej (z ociepleniem, izolacje, instalacje, zasypanie z obu stron kupczym piaskiem). Chyba,że sama robocizna, to wtedy baaardzo drogo. pozdrawiam Z materialem, taki stan zerowy "pod klucz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekW 29.01.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 No to gratulacje, ale patrz im na ręce żeby ci jakiejś bardachy nie wsadziliJa budowałem ze zwykłych materiałów po normalnej cenie w okolicy i nie bardzo widzę jak można z tego zejść jeszcze 40%. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga75 05.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Agu,baaaardzo proszę o namiar na ekipę - to połowę taniej niż u mnie!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 07.03.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Podejrzanie niska cena, lub masz straszne szcęście, w totolotka tylko grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts