songoku 23.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Czesc mam po zimie nastepujacy problem. Lod zsuwajac sie z dachu skutecznie powyjmowal mi uchwyty trzymajace piorunochron spod dachowek. Zastanawiam sie jak to z powrotem przytwierdzic zeby bylo dobrze. Czy ktos z Was mial moze podobny probem i podzieli sie doswiadczeniem? Pozdraiwamsongoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 24.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Co prawda nie miałem takich problemów bo nie robiłem fuszerek, ale podzielę się z Tobą moim doświadczeniem. Stało się tak, bo te uchwyty powinny być przykręcone do łat.I teraz najważniejsze pytanie, o jakiej długości są te uchwyty? Jeśli są za krótkie (te tańsze) i nie sięgają do łat to niestety oprócz kilograma wkrętów trzeba wymienić uchwyty na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts