sikorka30 23.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 (edytowane) Witam użytkowników Mam pytanie odnośnie płytek gresowych AlfaLux KARAT (Piombo i Argento) w łazience. Czy ktoś ma położone te kafle? Niestety nikt nie odpowiedział, a kafle już są położone ściany (kafle jasne + ciemne) tzn. wnęka prysznicowa z kafli ciemnych (na ścianach i podłodze + odpływ liniowy Kessel), reszta jasna. Wanna zabudowana mozaiką lustrzaną Silverado Dunin. Obawiałam się ciemnych kafli we wnęce prysznicowej, ale wyglądają świetnie Osad od wody jest trochę widoczny, ale znalazłam na te kafle sposób: po umyciu posmarowalam kafle i kryształki Svarovskiego również, oliwką Johnson i woda teraz ładnie spływa nie pozostawiając osadu i do tego kolor kafli fajnie się błyszczy Edytowane 22 Października 2010 przez sikorka30 brak odopwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Negatywna 05.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witaj, jestem właśnie na etapie szybkiego poszukiwania płytek do małej łazienki w mieszkaniu. Strasznie spodobały mi się te płytki Alfalux na zdjęciu katalogowym w kolorze Orio i Bronzo, jednak w zwiazku z ogólną kolorystyką mieszkania zastanawiam sie nad kolorami jakie i Ty wybrałaś w swojej łazience. Nie wiem tylko czy ten ciemny grafit jeszcze nie pomniejszy wizualnie mojego małego metrażu. Czy mogłabyś zamieścić wiecej fotek swoich dokonań poczynionych w łazience z tymi płytkami )ew. mail?)? na sieci nie mogę nic znaleść. Przeraża mnie troche cena dekorów, 250zł za sztukę płytki, masakra! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts