dorota414 23.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam. Nie dawno kupywałam podłogę na ul.Rusałka (a ten sam sklep jest w na ul.Głuska 86) PODŁOGI SWIATA. Jestem zachwycona. Miła obsługa od razu wszystko mozna zaąłtwic w jednym miejscu i transport i fachowca do położenia.Bezproblemowa firma. polecam szczerze szybka realizacja. http://www.podlogiswiata.pl Tak wiec plytę tez maja w ofercie wystarczy zapytać a pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 23.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam. Nie dawno kupywałam podłogę na ul.Rusałka (a ten sam sklep jest w na ul.Głuska 86) PODŁOGI SWIATA. Jestem zachwycona. Miła obsługa od razu wszystko mozna zaąłtwic w jednym miejscu i transport i fachowca do położenia. Bezproblemowa firma. polecam szczerze szybka realizacja. http://www.podlogiswiata.pl Tak wiec plytę tez maja w ofercie wystarczy zapytać a pomoga. I znowu reklama... Brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota414 23.03.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Już reklama. Ostatnio uk;ladali mi podłogę na płycie OSB, bo za dużo musiałabym wylewać wylewki i fachowiec z tego sklepu pomogł mi z tym dlatego polecam ich, jak są dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 23.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ciekawe tylko, że twój pierwszy post i bytność na tym forum to od razu temat w jakim masz coś do powiedzenia. Na dodatek dajesz jeszcze dodatkową informację o drugim sklepie. Przecież to śmierdzi reklama na odległość.Zresztą życie pokaże czy mówisz prawdę. Przyjżymy sie twoim kolejom życiowym na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 23.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale zacznijmy od województw. Lubuskie (tam mieszka autor postu) a Lubelskie (tam jest sklep). Powaliły Ci się województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota414 23.03.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Widzę że masz kolego jakieś dziwne sytuacje. Chciałam tylko wyrazić swoja opinie co mysle na ten temat a ty widzę szukasz kogoś do pogaduszek to są inne strony np.czat w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A co to znaczy kupywalam? Kobiety nie pisza w tak nedznym stylu, cienko Ci to wyszlo kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 23.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam. Nie dawno kupywałam podłogę na ul.Rusałka (a ten sam sklep jest w na ul.Głuska 86) PODŁOGI SWIATA. Jestem zachwycona. Miła obsługa od razu wszystko mozna zaąłtwic w jednym miejscu i transport i fachowca do położenia. Bezproblemowa firma. polecam szczerze szybka realizacja. http://www.podlogiswiata.pl Tak wiec plytę tez maja w ofercie wystarczy zapytać a pomoga. Nie ma tu jakiegoś Moda? Wywalić to gówno w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jest, dlatego temat zostal zmieniony na "reklama". Bardzo mi sie to podoba, swietne pociagniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts