bobiczek 24.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zależy czy była pieczątka unijna na jajkach. Jeżeli była powinnaś starać się o jakieś dotacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 [ . Ale miały być na miękko, a nie po chińsku. Przecież po paru latach w ziemi, to z nich się wylewa wszystko, więc bez wątpienia na twardo nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 24.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dziabaj widelcem-też pójdzie Nie. Nie. Nie. Dziabanie widelcem przyspiesza proces żarcia samego jajka. To jak seks bez gry wstępnej. Kiedy sprawa idzie o odwrócenie procesu ugotowania jajka na twardo, to koniecznie należy jajko zetrzeć na tarce i zmieszać z majonezem. Koniecznie z dwoma łyżkami majonezu. Można oczywiście ugotowane na twardo jajko potraktować malakserem jakowymś, ale wówczas, to mamy albo przedwczesny wytrysk albo .....eeeeee tam, szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ale jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 moj szef podbiera jaja kurom jak jest juz pisklak w nich taki lekko opiezony ale nie caly i to jajo gotuje potem obiera kladzie to miedzy toscik tak zeby wody nie ucikly te co zostaly i zapieka i wcina ma ktos ochote na jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 24.03.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Twój szef to mądry człowiek. Pewnie dlatego został szefem. W ten prosty sposób zjada jajko i zjada kurczaka. A inni muszą zjadać albo jajko albo kurczaka. A wracając do mojego problemu. Na jajkach jest numer:2/PL/24071304. Czy to pomoże Wam rozwiązać mój problem? A może spróbować zadzwonić pod ten numer. Myślicie, że odbierają calodobowo? No bo ja kulturalny człowiek jestem i nie chciałbym kogoś zbudzić, jak teraz zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 24.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 24 wskazuje na Płock i okolice spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 to sporo wyjaśnia. z chowu klatkowego, niestety.Z takim numerem w ogóle się na miekko nie gotują. Możesz 3 dni gotować - ciągle twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 24.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 2 to chyba ściółkowy, a 3 klatkowy??? To jak to z tymi jajami jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 wróć - rzeczywiście , 2 chów ściółkowy. to w tym wypadku nie wiem co radzić zostaje telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.03.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 moj szef podbiera jaja kurom jak jest juz pisklak w nich taki lekko opiezony ale nie caly i to jajo gotuje potem obiera kladzie to miedzy toscik tak zeby wody nie ucikly te co zostaly i zapieka i wcina ma ktos ochote na jaja cienki ten Twój szef. Mój to w dodatku tą wodę sprzedaje jako rosół z bardzo młodych kurcząt. I wyobraź sobie, ze idzie jak woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 25.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 e to sie dogadamy ja bede ta wode mu potpitalal a ty sprzedasz swojemu i kasa sie kreci a jaja gotuje juz tydzien i nadal twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 28.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_796 29.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Do rozrzedzenia zagęszczonej materii organicznej należy użyć rozpuszczalnika organicznego.Proponuję spróbować tego o wzorze C2H5OH. Należy próbować różnych proporcji do momentu, aż problem przestanie doskwierać. Pozdrawiam P.S.Rozpuszczania można dokonać już w żołądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 29.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Uwielbiam sie zatruwac wyzej wymienionym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ktoś mi tu chleb odbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 29.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Spokojna glowa, panie dziejaszku, wystarczy dla kazdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 29.03.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Rozpuszczania można dokonać już w żołądku. Rada fajna, ale nie chcę dziecka rozpijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_796 29.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Przepraszam m.k.k., nie wiedziałem, że to dla dziecka . Muszę więc uzupełnić o przeciwwskazania i skutki uboczne. A więc przeciwwskazania: - wiek poniżej 18 lat, - żona w pobliżu, - nadwrażliwość na niektóre węglowodory (szczególnie aldehyd octowy na drugi dzień), - niektóre religie monoteistyczne (nasza pozwala), - prowadzenie pojazdów mechanicznych, - bliskość otwartego ognia. Skutki uboczne: - euforia, - nabyty zespół dnia następnego, - tumiwisizm i olewatoryzm, - łatwopalny oddech, - podkołdernik siarkowodorowy (chyba, że odpuścimy sobie jajka). Zaznaczę jeszcze, że jestem w tej dziedzinie prawie wyłącznie chemikiem teoretykiem (pięć kobiet w domu - wszystko rodzina z wyjątkiem żony). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 29.03.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 (pięć kobiet w domu - wszystko rodzina z wyjątkiem żony). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts