asiasecw 23.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam wszystkich forumowiczów!! Mam zamiar opisać krok po kroku budowę Zielonej równiny - M32. Działka ma 1600 m2 ( 40 x 40 m)- chętnie zamieszczę fotki, jeśli ktoś podpowie mi jak to zrobić Otóż: projekt jest juz zakupiony i jest w trakcie adaptacji. Wprowadziliśmy kilka zmian: -Kąt nachylania dachu- 35 stopni-tak aby położyć dachówkę ceramiczną -Garaż na dwa stanowiska /poszerzyliśmy domek z prawej strony o 180 cm/ -Z lewej strony poszerzyliśmy o 90 cm - Zlikwidowaliśmy garderobę i zmieniliśmy troche przedpokój, tak że sypialnie są znacznie większe i ustawne -zmieniliśmy troszkę położenie okien w 2 sypialniach Zapraszam innych budujących do wymiany opinii i doświadczeń!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mstasiek 12.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam,Jestem także w trakcie budowy zielonej równiny. Bardzo zainteresowały mnie Twoje zmiany. Możesz zaprezentować na rys. te zmiany? PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts