er-es 23.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam. Poszukuje ekipy do doprowadzenia domu do stanu developerskiego lub dalej. W tej chwili dom jest w stanie surowym. Na początek hydraulik, elektryk, tynki itd. email: [email protected] Proszę tylko o dobre, sprawdzone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 25.03.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jeśli chodzi o terminy to szukam od zaraz. Kilka firm przesłało mi swoje namiary, ale z opinii na forum wynika, żeby ich unikać. Więc czekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 25.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jeśli chodzi o terminy to szukam od zaraz. Kilka firm przesłało mi swoje namiary, ale z opinii na forum wynika, żeby ich unikać. Więc czekam dalej. Jeżeli potrzeba coś z metalu(kute ogrodzenia,bramy,balustrady itp.) lub wewnętrzne schody zabiegowe to polecam usługi swojej firmy, więcej na P.W. ,,Od zaraz" nie damy rady,ale terminy mamy w miarę możliwe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
handelek 25.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam mam na imię Rafał współpracuje z różnymi, sprawdzonymi wykonawcami. Prosze o kontakt telefoniczy\, chcętnie kogoś Państwu polecę. Przy okazji wspomnę, że mogę od siebie zaproponować Państwu materiały budowlane od fundamentu aż po dach. Mój numer kontaktowy 608-394-395 lub 518-381-481 Zapraszam i polecam swoje usługi. Mam najlepsze ceny na materiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 25.03.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 mój dom jest w stanie surowym z oknami bez dachówki. Więc potrzebuje po kolei wykonawców. Nie chcę umawiać się na balustrady jak nie mam instalacji, tynków itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
handelek 26.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Najlepiej jak byśmy sie skontaktowali telefonicznie, mam klika pytań w sprawie wykonania tych robót. Mam dobrego hydraulika, elektryka, ekipę do wylewek i innych bo testowałem ich umiejętności na swojej budowie. Proszę o telefon. Co do dachu sam sprzedaję dachówki i mam dobrych wykonawców do tego materiału, jak również konkurencyjne ceny. Również mogę pomóc przy wykończeniu tych robót osobiście mając w tej dziedzinie bardzo duże doświadczenie. Proszę również podać lokalizację obiektu.Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts