Pytlos 24.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Wykonuje ; Dokumentacje Geologiczne Świadczę usługi w zakresie; -dokumentacje geologiczne -ekspertyzy -wiercenia pod budynki , bloki , na wałach pp badania. piezometry i tym podobne -studnie (abisynki, głębinowe do 30 m i głębinowe do 230 m. cennik; Ja oferuje następujące ceny; - wiercenia i sondowania gruntu od 40 zł mb Jeśli uwzględnić cenę wiercenia z Dokumentacja geologiczną to; - wiercenia z Dokumentacja to 60 zł mb (ilość metrów * cena, ale min 15 mb tj. 3 otwory po 5 mb) domy jednorodzinne, (ilość metrów * cena, ale min 60 mb tj. 6 otworów po 10 m plus sondy ) bud. wielorodzinne do uzgodnienia zależy od zakresu badań !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! różne Firmy zaczynają od 1500 zł dokumentacje. plus wiercenia od metra 50-90 zł mb (Jestem konkurencyjny i ceny do negocjacji. Profesjonalne wiercenia wykonywane już od 6 lat. Przy wielu prestiżowych projektach wykonywałem badania.( metro, wiadukt w Elblągu, wały przeciwpowodziowe po całej Polsce, dokumentacje pod domy jednorodzinne i bloki do 30 m wys. studnie wiercone, piezometry...) [email protected] Tomasz Pytlos 695-336-933 Oferuje również współprace ; Za kontakt lub polecenie 10% od wartości zlecenia. Płatne po wykonaniu badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts