Rocia 09.12.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witaj! Jak dobrze, że trafiłam na Twój dziennik. Już wyjaśniam w czym rzecz. Interesuje mnie Twoja kuchnia, a zwłaszcza umiejscowienie zlewu. Mieszkacie już, więc podziel się informacją czy odpowiada Wam funkcjonalnie to miejsce. Co masz pod ociekaczem (bo to chyba nie jest szafka narożna, obok chyba jest zmywarka)? Nie chcieliście typowego zlewu narożnego? Ale Cię zasypałam pytaniami, mam nadzieję, że nie odbierzesz tego za wścibstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 09.12.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 hej, Juz odpowiadam na Twoje pytania Zlew jest jak dla mnie ok, spokojnie dochodze do niego, okapnik mamy glebiej w rogu i oboje z zona uwazamy, ze zakup wlasnie takiego zlewu bylo wlasciwym wyborem. Obok jest zmywarka, pod zlewem jest pusta szafka - miejsce na kosz na smieci i detergenty. Jesli chodzi o sam wybor zlewu to chcialem miec okapnik i foremny zlew z duza komora, zeby mozna bylo latwo i przyjemnie pozmywac. Mam nadzieje, ze wszystko juz wiesz a jak nie to chetnie odpowiem na dalsze pytanka, po to mamy to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wielkie dzięki za odpowiedź Potwierdziłeś to co chcę zrobić podczas remontu naszej kuchni. Tak sobie właśnie wymyśliłam przyszłe ustawienie, tylko się zastanawiałam jak to będzie z późniejszym użytkowaniem,. A skoro twierdzisz, że OK to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 12.12.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ja tylko dopowiem: dlateczego nie rogowy? 1) ze wzgledow estetycznych, jakos nam nie przypadl do gustu a 2) jesli masz "zwykle" szafki to ten rog i tak jest nie wykorzystany. Jasne, mozesz tam poukladac mnustwo rzeczy ale to taka area z ktorej nie korzystasz bo dojscie jest ograniczone, dlatego wstawilismy tam zlew z okapem. Mamy zmywarke ale czasem cos trzeba przemyc, wiec poukladam to na okapniku i nie musze sie martwic o zniszczony blat woda czy ukladanie zwyklych plastikowch okapnikow... Zas do komory mamy calkowity dostep. Wiec tym samym "zaoszczedzilismy" sobie miejsca tym zlewem. Wykorzystalismy przestrzen i tak nie wykorzystywana zwykle, na rzecz okapnika ze zlewu. Dodatkowo zlew jest przy oknie ( a nie w oknie-> latwy dostep do samego okna), wiec w dzien mamy jasno zas wieczorem korzystamy z oswietlenia ledowego pod szafka.Jeszcze jedna rzecz: zlew ten ma mala komore i choc nie bylismy zbytnio do niej przekonani to z uzytkowego sensu jest to swietne rozwiazanie. Najczesciej laduja tam sztucce, albo warzywa lub owoce do mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 12.12.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 fotki kostki, niestety nie naljepsza jakosc. Nastepny dzien gdy bedzie jasno = sobota zrobie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 19.12.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 nowosci z mieszkania Nasze wspaniale lampy w salonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.12.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 łeee no !! sliczne !!! i fajnie firanka zrobiona w wykuszu !! hehe i witam w gronie "bajkoogladaczy wbrew wlasnej woli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 19.12.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Sliczne lampy! Co to? co do bajek u nas rządzi mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 19.12.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 hehe i witam w gronie "bajkoogladaczy wbrew wlasnej woli" hehe, nie nie to Comedy Central a to lubie Król Julian i jego zgraja hehe, dobrze sie posmiac rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 19.12.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Sliczne lampy! Co to? Zuma Line Cristal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 co do bajek u nas rządzi mini mini u nas tez zdecydowanie mini mini ostatnio w ramach odmiany jest jim jam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no tak...i znowu podobne gusta te lampy były numerem 2. na liście do kuchni a firanki istotnie zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 20.12.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 no tak...i znowu podobne gusta te lampy były numerem 2. na liście do kuchni Noooo na to czekalem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 20.12.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ano fajne te lampy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 nona ona pokaz firanki!! dzogurt pisal ze w kuchni masz fajana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 20.12.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 zonka buszuje gdzies po miescie i raczej nie bedzie przed pc Wieczorem cos cykniemy i dodam potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.12.2011 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt oraz rodzinnej atmosfery przy świątecznym stole życzy Patihttp://www.edycja.pl/images/kartki/duze/227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 24.12.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych świąt życzą Rutiny dwa http://img192.imageshack.us/img192/9731/swiateczniepozdrawiamyi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 19.01.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 :bye:pozdrawiam ziomali,nawet Rutinki moi sąsiedzi tu byli,a ja wszystko przegapiłam,bo nie zaglądałam tu do Was,pięknie macie urządzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 21.01.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 hehe, nooo juz przeszlo rok mieszkamy. Fajnie sie oglada teraz te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts