dzogurt 13.02.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 dalsze fotki po wylewkach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 to ty tynki bedziesz po wylewkach robil czy na calosc dajesz g-k ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 tynki po wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 hmm a ja odwrotnie ... dobrze czy zle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mea, w zasadzie przyjelo sie wykonywac tynki a potem wylewki. Tynkarz mi podal dwa powody: pierwszy to taki, ze tynki tak jak wyleki zmieniaja swoja objetosc wraz z temperatura, po to wlasnie robimy dylatacje wokol pokoi aby te zmiany mialy sie gdzie podziac i zeby nam podlogi nie pekaly. Jesli sie zrobi wyleki a potem na to tynk, to dylatacja zostaje przykryta tykniem. Moze dochodzic do tego, ze tynk bedzie napieral na wylewki i moze pekac. Rozwiazaniem jest danie wiecej dylatacji, tak aby tynk nie napieral na wylewki ale na gabke Drugi powod czysto estetyczny - wyleki sa brudne = maja plamy od tynkow. Mnie to nie rusza bo przeciez bede mial panele i plytki i samych wylewek nie bedzie widac. Ja mam dosc gruba dylatacje przy scianie wiec nie powinno byc problemu, wszystko zalezy od grubosci tynkow. Sciany mam proste wiec warstwa nie powinna byc grubsza niz 1-2 cm. Taka kolejnosc byla podyktowana wykonaniem instalacji ogrzewania podlogowego, nie chcialem zeby mi tynkarze po rurkach z podlogowki biegali. Z powodu przesuniecia terminow, ominalem tynkowanie i przesunalem je na koniec Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 O jak ładnie się nasza koza u Ciebie prezentuje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.02.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 taaa a jak ladnie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.03.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 taras i schody zewn juz gotowe, oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.03.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 i drzwi juz tez mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.03.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 widze ze sie tomek uwinal !!! teraz niech wraca skonczyc robote u nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.03.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 uwinal uwinal, ale gdzie jest obecnie to nie wiem wspominal cos o nowej budowie, ja go tez prosilem o wykonanie jednej rzeczy wiecej ale juz nie mial na to czasu wiec robie sam A co u Ciebie ma dokonczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.03.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ale podgoniłeś, teraz to juz Cie nie dogonię juz masz z ewnątrz pokonczone, a ja jeszcze ani schodow ani tarasu....w lesie jestem z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.03.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 hihi, noo teraz te tynki i bedzie git W srode nie dam rady podjechac na wizytacje ale mysle w czwartek jak nic nie wyskoczy wazniejszego to bede dzwonil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.03.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 w czwartek mam fitness więc się nie urwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 15.03.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Fajnie już macie zawsze można coś podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.03.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 uwinal uwinal, ale gdzie jest obecnie to nie wiem wspominal cos o nowej budowie, ja go tez prosilem o wykonanie jednej rzeczy wiecej ale juz nie mial na to czasu wiec robie sam A co u Ciebie ma dokonczyc? nie skonczyl siatki na styropianie przy bramie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 23.04.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 po przerwie nowe foteczki. Tynki juz prawie skonczone, ziemia na wiekszej czesci dzialki wyrownana i trawa zasiania Pare fotek tynków: Wiatrolap Kuchnia Wykusz pokoj na gorze Piwnica Salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 23.04.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 i teraz ogród od strony wykuszu i tarasu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.04.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 jaaaaaaaaaaaaki porządek na działce !!!!!!! łał zazdraszczam znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.04.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 kurde ale czad!! kiedy u mnie bedzie tak wygladac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts