nonoa_ona 16.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) To jest Gres Visione z Opoczna. Na zdjeciach nie widac plytek dokladnie ale w pdfie juz tak. Maja jeszcze taki fajny wzorek:)Mamy kolor grafitowy. Nie black i nie grey:) http://www.opoczno.eu/data/katalogi/13.pdf Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez nonoa_ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 16.08.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Super to wygląda, mimo ze nie widać wyraźnie Naprawdę, bardzo fajna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.08.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 fajnie wyszla ta kuchnia a ta telekomunikacja to wygląda jak winda na posiłki ja tez w pierwszej chwili myslalam ze to winda ... ja musze powiedziec ze my zrezygnowalismy z szafki rtv na strychu ... kto przy burzy bedzie sie tam wspinal zeby odlaczyc kable!!! ale szafa bedzie nie mniejsza z tym ze wyposarzac ja bedziemy z biegiem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 17.08.2011 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 ja nie zamierzam ganiac i wylaczac wszystkiego na strych, wokol jest znacznie wiecej miejsc w ktore piorun moze walnac. A nawet jesli, to jeden kabel telefoniczny to zaden problem. Na strychu mam swoj pokoj jak to zona mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.10.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 dzogurt jak daleko z przeprowadzka jestescie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 23.10.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 hehe, ja pisze u Ciebie ty u mnie No wiec obecny i definitywny plan to poczatek grudnia 2011 - listopadowy czas nie przeprowadzania sie, kij wie dlaczego, a jak slysze "bo tak" to mnie krew zalewa . Mamy do polozenia tylko panele i zrobienie kostki przed garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 24.10.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dzogurt pięknie to wszystko u Was wygląda, nie wiem dlaczego, ale dopiero teraz mam trochę czasu "polatać" po dziennikach )) Same cuda ) gratuluję, kuchnia bardzo ładna, łazienka też śliczna ( bo ja lubię białe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 24.10.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dziekujemy Niebawem wiecej fotek wrzoce, ostatnie nowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 10.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 i troche z telekomunikacji Bardzo fajna kuchnia , gdzie zamawiałaś? Szukamy i porównujemy ceny stolarzy od kuchni.Jeśli możesz to napisz ile Cię wykosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 10.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A tak w ogóle to przejrzałem dziennik.Fajnie patrzeć jak to wszystko rośnie i idziecie do przodu.U mnie na razie stan surowy z dachem i na razie odpoczynek do marca .Aż się boje pomyśleć co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 10.11.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo fajna kuchnia , gdzie zamawiałaś? Szukamy i porównujemy ceny stolarzy od kuchni.Jeśli możesz to napisz ile Cię wykosztowała? Kuchnie zamawialismy u Siwca w Rybniku. Polecamy, bardzo fachowi i cenowo konkurencyjni do innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 10.11.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kuchnie zamawialismy u Siwca w Rybniku. Polecamy, bardzo fachowi i cenowo konkurencyjni do innych. A projekt mieliście własny czy on Wam zaprojektował kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 10.11.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A projekt mieliście własny czy on Wam zaprojektował kuchnie? U siwca robia projekt pod Ciebie, mielismy czesciowo wymyslony, wlasne potrzeby itp, sie zebralo do kupy i wyszla kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mogę zapytać ile kosztowało zainstalowanie Twojego kominka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 04.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dzogurt na fotkach miałeś tam jakiegoś szczeniaka - pochwal się tą bestią :) taki fajny węgielek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 05.12.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 hej, piesek juz pieknie wyrosl Nadal czarny jak smola, w nocy go nie znajdziesz Fotke jak znajde to wrzuce. BTW. PROJEKT BUDOWANIA UWAZAM ZA ZAMKNIETY. Od 03.12 mieszkamy juz w naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 05.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Gratulacje!!!!!!! Oby się dobrze mieszkało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 nareszcie !! gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 08.12.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Co to za płytki nad blatem kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 08.12.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 To sa plytki Silver Loft z MARCONI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts