dzogurt 24.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 zapraszam do komentowania naszej budowy, wymiana doswiadczen jak najbardziej pomaga w budowie Lukrecja GL-304, rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.03.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 (edytowane) Fajna nazwa projektu. I domek ładny. Powodzenia. Byle wyjść z ziemi . Edytowane 11 Września 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rjusz 28.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam też mam zamiar budować ten domek, jeżeli można to liczę na wymianę doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 08.09.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej, wymiana doswiadczen jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.10.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 idzie wam zdecydowanie szybciej niz nam my męczymy dopiero więźbę, projektant przesadził z jej ilością i wg dekarzy mam dach pod lądowisko helikoptera...mam nadzieje że w listopadzie bedzie pogoda i zdążymy z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 11.10.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Spokojnie, byleby do przodu i bez problemów. My idziemy poki co do przodu, sporo pracy nas jeszcze czeka, teraz kolejne prace logistyczne i ustawianie kolejnych ekip w celu wykonania instalacji i wylewek. Ale ciesze sie gdy widze jak to wszystko rosnie Dobrze sie pracuje jak widac efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 22.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam,gratuluję postępów, piękny domek. Mam pytanie, co to za dachówka? Bardzo fajnie wygląda, raz wydaje się grafitowa a raz ciemnobrązowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 24.10.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 hej,To jest ceramiczna dachówka Creaton Futura ciemnobrązowa. Jesli chcesz obejrzec na zywo to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 25.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Hej,dziękuję za zaproszenie, ale Creaton pozostanie w sferze marzeń. Jest piękny, ale poza naszym zasięgiem. Myślimy o Euronicie albo RObenie. Powzdychać zawsze można....Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 25.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 hejka, my tez tak myslelismy ale okazalo sie ze Creaton wyszedl taniej niz Roben - odsylam do Lubaru, tam maja najtanszy creaton w regionie, oczywiscie nie nonstop, trzeba pytac o promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 26.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Hej,no to mnie zaskoczyłeś. Możesz podać na priva ile kosztował Twój dach i jeszcze ilość metrów?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts